11-25_cursos_emmpac_webL'Escola de Música Pau Casals del Vendrell completa la seva oferta formativa amb nous cursos i tallers.

L'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell (EMMPAC) ofereix aquest nou curs una oferta formativa que complementa el pla acadèmic regular del centre. Es tracta de nous cursos específics per a professionals i tallers per al públic en general.

Aquests nous cursos i tallers van començar-se a fer el curs passat coincidint amb l'estrena de les noves instal·lacions de l'EMMPAC, que permeten gaudir d'un espai i unes condicions òptimes per ampliar l'oferta formativa del centre. L'èxit de la primera edició dels cursos i tallers ha suposat que la iniciativa tingui continuïtat. S'ha creat algun nou curs i taller i altres sumen la seva segona edició.

Els cursos específics per a persones amb coneixements musicals són: "I Curs de pedagogia de l'instrument. El piano", a càrrec de Josep Surinyach i Jordi Camell; "II Curs de pedagogia del llenguatge", a càrrec de Josep Baucells, M. Dolors Bonal, Eulàlia Casso i Elisenda Carrasco; i "Curs d'informàtica musical", a càrrec de Xavier Llorach.

La regidora d'Ensenyament del Vendrell, Marta Tutusaus, assegura que aquests cursos situen l'Escola com un centre formador de formadors d'arreu del país, i li dóna prestigi.

Pel que fa als tallers, als quals pot inscriure's tothom independentment de la seva formació musical, l'EMMPAC oferirà el primer semestre del 2011 el cicle de conferències "Aprèn a escoltar música", a càrrec d'Albert Solé; un curs bàsic de Musicoteràpia i un taller de Cançons per a nadons.

A la nova pàgina web de l'escola, www.escolamusicapaucasals.cat, es pot trobar més informació sobre els cursos i s'hi pot tramitar la inscripció corresponent. També s'han editat uns tríptics que inclouen una butlleta que pot omplir-se i enviar-se a activitats.empaucasals@gmail.com o bé adreçar-se a la secretaria de l'Escola de dilluns a divendres de cinc a set de la tarda.

pdf Tríptic dels cursos



©2019 Ajuntament del Vendrell