11-16_futbol_saludable_webEl passat dimecres 10 de novembre, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell, la dinamitzadora de l'Espai Jove de Salut, els educadors de carrer de la Regidoria de Serveis Socials i els integradors del Pla de Barris van realitzar, a les pistes de Mas d'en Gual, la jornada "Xut saludable", amb un torneig de futbol i una taula de salut.

Hi van participar un total de divuit equips, formats per sis jugadors cadascun, que van disputar el torneig i van competir per les tres primeres posicions. El campionat va ser ben rebut pels joves, que hi van participar amb entusiasme. A les mateixes pistes, paral·lelament al torneig, els tècnics van fer una intervenció dinàmica reflexionant amb els joves sobre els hàbits saludables i intentant crear noves actituds en els diferents àmbits de la salut que els poden afectar.

Aquest tipus d'accions acosten el Servei d'Assessorament de l'Espai Jove de Salut del Vendrell (cada dijous de 18 h a 20 h al Centre cívic L'Estació) als joves del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell