11-10_gent_gran_webLa Regidoria de Gent Gran del Vendrell promou l'exercici i l'alimentació saludable entre els avis i àvies.

"Cuida't, t'ho mereixes" és el nom de la nova activitat proposada per la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell per promoure entre els avis i àvies del municipi la pràctica de l'esport i la necessitat de tenir una alimentació saludable. L'activitat compta amb el suport del Pla de Barris i preveu la realització de sessions d'exercici a l'aire lliure en un espai públic com és la plaça del Tívoli. Així mateix, es realitzaran xerrades sobre l'alimentació i sobre com adequar-la a les estacions de l'any.

Els objectius de l'activitat són promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar i difondre coneixements per a una bona salut integral, tant pel que fa a l'alimentació com a la dietètica.

El dilluns 15 de novembre, d'onze a dos quarts d'una, s'inicia aquesta nova activitat amb una sessió destinada a treballar l'aparell locomotor. Es faran exercicis per treballar les articulacions i principalment es tonificaran la columna i les cervicals. També es farà prevenció del cansament estacional i es parlarà de la fruita seca i dels aliments de la tardor.

L'activitat és gratuïta, pot assistir-hi tothom qui ho desitgi sense inscripció prèvia, i el punt de trobada per fer-la serà la plaça del Tívoli. La segona tindrà lloc serà el 13 de desembre a la mateixa hora.



©2019 Ajuntament del Vendrell