11-08_Cirque_dj_vu_webLa màgia del circ arriba al Teatre Àngel Guimerà el proper diumenge a les 12 del migdia a càrrec de la companyia La Baldufa i la seva obra Cirque déjà vu. Els lleidatans de La Baldufa porten al Vendrell una obra de comediants, de pallassos, que recorden amb nostàlgia i humor les seves experiències dalt de l'escenari.

Cirque déjà vu és la historia de dos padrins, dos comediants, dos pallassos... dos amics. Ells són Fausto i Anselmo. Cada dia es troben i recorden el que van ser: dos nòmades, dos viatgers... dos amics. Un matí qualsevol, aquests records s'aturen; l'Anselmo està malalt. Els seus records estan fugint. Ara res no és com abans, però continuaran sent dos padrins, dos amics...

En Fausto serà l'encarregat de fer sentir les situacions viscudes de l'Anselmo, a través d'un viatge a la memòria de la seva joventut, un pas en el temps, una interferència en el dia a dia, amb un objectiu: recordar experiències ja viscudes...

Nostàlgia i humor es barregen per fer un homenatge a la vellesa i l'amistat en una obra apta per a tots els públics, que s'emmarca en la programació d'espectacles familiars del teatre municipal del Vendrell. Igualment, és una obra que arriba al Vendrell gràcies a la iniciativa "Cultura en gira", del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

Les entrades per a l'obra ja són a la venda i es poden aconseguir al preu de 4 euros al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, del Vendrell, telèfon 977 66 56 84) i a la taquilla del teatre, a partir d'una hora abans de la representació. Els socis de La Lira, els socis del Club Tr3sC i les persones que presentin el carnet d'estudiant o el carnet de jubilat, podran adquirir l'entrada al preu de 3 euros.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web www.tagelvendrell.cat, creada recentment per difondre l'activitat del TÀG i facilitar el contacte dels seus responsables amb els usuaris de l'espai. A través de la nova pàgina web, es poden conèixer les instal·lacions, renovades fa poc més d'un any, i es pot obtenir informació de la programació de l'equipament i de com adquirir les localitats per als espectacles, entre d'altres qüestions com ara els serveis que ofereix el recinte i el seu accés.



©2019 Ajuntament del Vendrell