Villavecchia25wMauricio Villavecchia Trio és la formació que actuarà a l'Auditori Pau Casals del Vendrell dissabte vinent, 6 de novembre, a les deu del vespre, dins del Cicle de Tardor. El trio està format per Mauricio Villavecchia, piano; Sergi Sala, baix elèctric; i Toni Meler, bateria.

El concert correspon a la presentació del CD, Josefa, que va ser enregistrat l'estiu passat a les instal·lacions de l'Auditori Pau Casals. A més, és un concert en el qual s'han convidat els membres de l'Embarcada, associació que promou els balls populars al Vendrell, per celebrar la primera Nit de l'Embarcada.

Mauricio Villavecchia té una llarga trajectòria, amb un inici llegendari a meitat dels anys setanta com a reputat pianista acompanyant a artistes catalans tan populars com Gato Pérez, Ovidi Montllor, Toti Soler, Marina Rosell o Ester Formosa; també es va embarcar en aventures musicals paral•leles, compartides amb formacions com Casavella, Amarcord o Vox Populi. Ara Mauricio Villavecchia publica el seu segon treball Josefa, acompanyat de Sergi Sala (baix) i Toni Meler (bateria), amb temes propis que exploren diferents estils adaptats al format clàssic de trio de jazz.



©2019 Ajuntament del Vendrell