09-16_ObresCProgres02_webLes obres del cinquè projecte de carrers del Pla de Barris del Vendrell obligaran a tallar part de la carretera de Valls durant dos dies, per tal de fer la connexió de serveis entre el carrer del Progrés i el camí de Tomoví.

El tall serà efectiu durant tot dissabte i tot diumenge, 9 i 10 d'octubre, a la carretera de Valls, a l'altura de la cruïlla del carrer del Progrés i el camí de Tomoví. Aleshores, tan sols es permetrà el pas puntual als veïns de la zona. Dilluns la carretera tornarà a ser plenament operativa, ja que s'ha triat el cap de setmana per minimitzar les incomoditats que aquest tall pugui suposar per als qui habitualment circulen per aquesta via tan transitada del Vendrell.

Es tracta d'un tall de la carretera similar al que ja es va fer el passat cap de setmana, quan, tot i que estava previst executar els treballs en dos dies, només va caler tallar la carretera de Valls dissabte, i diumenge ja es va tornar a obrir al trànsit amb normalitat.

Durant el tall, caldrà estar alerta a la senyalització viària, que es reforçarà amb els agents cívics del Pla de Barris, que controlaran els accessos puntuals a la zona tallada al trànsit i vetllaran per informar els conductors sobre les rutes alternatives en coordinació amb la Policia local.



©2019 Ajuntament del Vendrell