10_10_06_GradesPlaaAuditori_02_webEls esglaons del jardinet de l'Auditori Pau Casals del Vendrell han estat totalment remodelats per millorar la seguretat de la construcció i també el seu aspecte. Els esglaons s'usen com a grades sobretot en les habituals visites d'escolars a l'equipament i a la placeta annexa, dedicada al compositor alemany Johann Sebastian Bach.

Els treballs els ha dut a terme la regidoria de Via Pública del Vendrell en el marc de les obres que està executant el consistori vendrellenc amb l'aportació econòmica del Fons Estatal d'Ocupació i Sostenibilitat Local (FEOSL).

Durant poc més d'una setmana, els operaris de Via Pública han substituït les peces superiors de les grades per unes altres de més resistents, que estan fetes únicament de formigó, mentre que les velles tenien una estructura de ferro que s'havia anat erosionant com a conseqüència de la salinitat de l'ambient i del pas del temps. Així mateix, també s'han arrebossat aquells trams de la base de les grades que estaven al descobert pels mateixos motius.

Les noves peces són de línia sòbria i senzilla, seguint la línia estètica del conjunt de la plaça.



©2019 Ajuntament del Vendrell