10_09_24_Expo_concurs_foto_03wLa fotografia L'hora de Cal Figueres de Victòria Navarro ha estat la guanyadora de la dotzena edició del concurs de fotografia del Museu Arqueològic del Vendrell, que enguany convidava a fotografiar els elements decoratius dels edificis dels pobles de la comarca del Baix Penedès. El segon premi se l'ha endut Domènec Freixedes amb la fotografia Cara, mentre que el tercer premi ha recaigut en la imatge Mercat Municipal II de Rosa Maria Ribas. Tots ells han rebut un premi econòmic de 250 euros el primer, 200 euros el segon i 150 euros el tercer.

Aquesta fotografia, juntament amb la resta de premiades i les 124 imatges presentades a concurs, es podrà veure en l'exposició que es troba a la sala La Fusteria, oberta fins el proper 20 d'octubre. Enguany no ha estat possible fer l'exposició i l'entrega de premis al Museu Arqueològic a causa de les obres que s'estan duent a terme a Cal Guimerà, on hi havia també les dependències del Museu.

Com cada any, el Concurs compta amb la col·laboració del Grup Fotogràfic del Vendrell i la Diputació de Tarragona.

Aquest acte s'organitza amb motiu de la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni, impulsades pel Consell d'Europa, amb el suport de la Unió Europea. A Catalunya, aquestes Jornades compten, a més, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya.

En l'edició d'enguany s'han presentat 124 fotografies, marcant així un nou rècord de participants, amb un total de 44 fotògrafs procedents del Vendrell, Calafell, Vilafranca del Penedès, Santa Oliva, la Bisbal del Penedès, Moja, Llorenç del Penedès, Igualada, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Esplugues de Llobregat, Hospitalet del Llobregat, Barcelona, Torredembarra i l'Arboç.

L'exposició romandrà oberta a la sala La Fusteria fins el proper 20 d'octubre, de dilluns a divendres de deu del matí a dues del migdia i de cinc a set de la tarda i els dissabtes de cinc a set de la tarda.



©2019 Ajuntament del Vendrell