09-13_AnolituOliantuwUn grup de joves, un projecte de participació i mesos de treball i esforç es transformen en un resultat que s'anomena Anolitiu Oliantu. Els propers 17 i 18 de setembre, es duran a terme diverses activitats en diferents escenaris de la vila del Vendrell.

L'Anolitu 2010 començarà el divendres amb la característica Desfilada Benèfica, a les 20.30 h a la Sala d'Actes del Centre cívic L'Estació. El preu de l'entrada és simbòlic: alguna peça de roba en bon estat, d'aquelles que tots i totes tenim arraconades a l'armari, o aliments de llarga caducitat. Els joves organitzadors duran a Càrites del Vendrell tot allò que es reculli durant la desfilada.

El dissabte serà el gran dia. El tret de sortida serà a les 10.30 h del matí a la Plaça Pep Jai, on la carpa de maquillatge infantil i el mural a terra amaniran el matí dels menuts i dels no tan menuts també, fins les 14 h. Després de dinar, a partir de les 17 h, a La Rambla del Vendrell, gaudirem del 1r. Concurs de Para-Para del Baix Penedès i, seguidament, els Espectacles Alternatius ens acompanyaran fins al vespre. Per acabar la jornada, tres grups de joves promeses del rock vendrellenc actuaran en un concert de cloenda. A partir de les 23.30 h la Plaça Nova acollirà els grups Off Silence, Luna de Alcoba i Crazy Strings per fer un final de festa mogut i agradable.

L'Anolitu Oliantu 2010 està coordinat pels tècnics de joventut, amb la col·laboració dels integradors del Pla de Barris i organitzat i dut a terme per un grup de joves que participen en aquest projecte juvenil.



©2019 Ajuntament del Vendrell