09-01_ActivitatswwUn any més, la Regidoria d'Infància de l'Ajuntament del Vendrell torna a engegar, per a aquest nou curs 2010-2011, els programes adreçats a famílies amb infants entre 4 mesos i 3 anys. L'objectiu principal d'aquests serveis és crear un espai d'intercanvi d'experiències i de convivència entre mares, pares i infants. Els projectes són els següents:

- Minuts Menuts:
Programa respir per a nens i nenes de 4 mesos a 3 anys. És un servei de guarda per donar resposta a aquelles necessitats no previstes o puntuals dels pares i mares. El temps màxim de permanència d'un infant serà de 3 hores continuades dos cops per setmana. El preu del servei és d'un euro per hora, que s'abonarà a la recollida de l'infant. No cal inscripció prèvia.

Data d'inici: 6 de setembre de 2010
Horaris:
-Al Centre cívic L'Estació: dimarts i dijous de 9.30 h a 12.30 h i de 16 h a 19 h
-Al Local cívic Les Roquetes: dilluns, dimecres i divendres de 9.30 h a 12.30 h i de 16 h a 19 h

- Creixem Junts:
Adreçat als infants de 8 mesos a 3 anys. S'hi treballen de manera pràctica aspectes com l'estimulació i el desenvolupament dels nens i nenes. Els petits podran compartir jocs i activitats amb altres infants. Els pares i mares podran intercanviar impressions sobre aspectes de l'educació dels seus fills amb altres famílies, així com també amb diversos professionals en educació infantil.
Data d'inici: 15 de setembre de 2010
Horari: Dilluns i dimecres de 17 h a 19 h al Centre cívic L'Estació. La quota trimestral és de 45,80 euros
Inscripcions: Obertes des del 30 d'agost fins a omplir places.

- Camí de l'Escola:
Per als infants entre 2 i 3 anys. L'objectiu principal és iniciar els infants en l'activitat conjunta amb altres nens i nenes, i alhora oferir noves experiències que facilitaran la incorporació al cicle de parvulari. Durant el període d'adaptació, els infants hi assisteixen acompanyats d'un adult (mare, pare, avi...). Posteriorment, l'assistència dels acompanyants adults serà obligatòria només quan l'activitat ho requereixi. Tot i així, s'aposta per una participació activa, directa i constant per part de mares i pares.
Data d'inici: Setmana del 15 de setembre de 2010
Horaris:

-Grup L'Estació: dilluns, dimecres i divendres de 10 h a 12 h
Preu: 88,90 euros per trimestre

-Grup Les Roquetes: dimarts i dijous de 10 h a 12 h
Preu:59,27 euros per trimestre

Inscripcions: Obertes des del 30 d'agost fins a omplir places

Hi haurà d'haver un mínim d'inscrits per poder obrir un grup. No s'agafarà cap nen o nena que estigui inscrit a la llar d'infants. Les places són limitades. A Minuts menuts no hi ha inscripcions i disposa de 10 places de guarda.



©2019 Ajuntament del Vendrell