08-24_InscripcionsEscolaArt_webEl proper 1 de setembre s'iniciaran les inscripcions a l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa del Vendrell, amb tota la seva oferta formativa a l'abast tant per a adults com per a escolars.

L'Escola Municipal d'Art compta amb un ventall de cursos que permeten conèixer les disciplines artístiques més populars i aprofundir-hi. L'alumne pot adequar el nombre de classes que desitja cursar en funció de la seva disponibilitat i d'acord amb els horaris de l'Escola. Així, s'estableix un mínim de dues hores de classe setmanals, tot i que es pot ampliar l'horari en franges de dues hores.

L'Escola d'Art ofereix una formació continuada durant tot el curs escolar: ceràmica, dibuix, escultura, esmalt sobre metall i pintura. Així mateix, compta amb uns tallers rotatoris, destinats a nens i joves de 8 a 15 anys, que els permetran tenir un primer contacte amb diverses disciplines artístiques.

Les matriculacions per als cursos i els tallers es podran formalitzar des de l'1 fins al 10 de setembre. Les matriculacions es tramitaran exclusivament a la mateixa Escola d'Art (avinguda de les Escoles, 19), de dilluns a divendres de nou del matí a una del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre.



©2019 Ajuntament del Vendrell