El servei de transport escolar municipal començarà aquest nou curs de manera regular com ja ho ha estat fent els últims cursos per garantir l'accessibilitat de tots els menors del municipi als centres escolars.

Per poder fer ús d'aquest servei cal inscriure's a les dependències de la Regidoria d'Ensenyament, situats a l'antiga biblioteca, a partir del proper 26 d'agost i fins al 6 de setembre (ambdós inclosos), ja que el curs i, per tant, el servei de transport, s'iniciarà puntualment el 7 de setembre.

Des de la Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament del Vendrell es recorda que tant si s'és nou usuari com si ja s'ha usat el transport escolar en anys anteriors, cal formalitzar la inscripció a les oficines municipals, a la Rambla 24, ja que si no es fa es perdrà l'oportunitat de gaudir d'aquest servei.

Actualment, les línies en funcionament són sis per a donar cobertura als centres de primària del terme municipal i set per a secundària. Entre aquestes s'hi inclou una nova parada, la que servirà al nou institut-escola Els Còdols, que es posarà en marxa aquest setembre.

El transport escolar municipal està costejat íntegrament per l'Ajuntament del Vendrell amb una petita aportació dels usuaris com a mostra del compromís per fer ús del servei.



©2019 Ajuntament del Vendrell