bv_promocionals_2009_11wEl dimecres 11 d'agost, a les 22 h, a la plaça Nova del Vendrell, es portarà a terme el segon concert del 22è Música a la Vila, festival de música tradicional. La Banda d'en Vinaixa és el grup que actuarà aquest dia.

Aquesta formació va néixer el 1998, liderada pel músic Enric Montsant. La seva trajectòria està avalada per més de quatre-centes actuacions repartides entre festivals i festes populars a Catalunya, l'Aragó, el País Valencià, França i l'Amèrica del Sud. Sense oblidar la seva targeta de presentació, aquell ball d'envelat a ritme de pasdoble, vals, polca, masurca i scotish, amb un polsim de danses col·lectives de la Mediterrània, La Banda d'en Vinaixa continua el seu camí amb una nova sonoritat, amb nous companys, amb nous instruments, amb saba nova. El grup oferirà un concert que es pot anomenar "músiques per escoltar i ballar".

La Banda d'en Vinaixa està format per Enric Montsant, gralla, tarota, xalumó i sacs de gemecs; Joan Gomis, baix acústic; Boris Pi, bateria; Joan Carles Parellada, acordió diatònic i guitarra; Anna Sáez de Tejada, violí, i Julio Pachón, tècnic de so.©2019 Ajuntament del Vendrell