08-03_sixters_webFa quatre anys que el grup Les Sixters va actuar per primer cop al Museu Deu del Vendrell, i l'experiència va ser magnífica, gratificant i enriquidora. Per aquest motiu, el passat 30 de juliol va tornar a ser convidat per participar en el cicle de concerts que organitza el Museu cada estiu, des de fa tretze anys.

Les Sixters van comptar, un cop més, amb un públic molt nombrós i entregat: gairebé 150 persones van poder gaudir d'un concert amè i molt divertit. El repertori va estar basat en cançons d'origen espiritual negre, com ara Go down, Moses o Amazing grace, i alhora en èxits musicals com Only you, de The Platters.

Les components d'aquest grup a capella compaginen la seva carrera vocal i instrumental amb els estudis universitaris, la pedagogia musical i la direcció coral. Han rebut formació vocal tant de solistes com de grup, a més de prestigiosos professors, com Enriqueta Tarrés, Alan Branch, Montse Ríos, Jordi Vallespí, Helen Rowson i Paul Farrington.©2019 Ajuntament del Vendrell