07-28_Track2010_guanyadorplou_com_mai_webEl passat cap de setmana es van celebrar les finals del Concurs de música del Vendrell Track.

Concretament, el dissabte 24 de juliol, a partir de 2/4 d'11 de la nit, a la zona del Botafoc, com a acte previ de la Festa Major i abans del concert-espectacle "Boig per tu" (Tribut a Sau), va tenir lloc la final del Track, amb la participació de Plou com Mai, The Violet Frequency, Almargen, Ego, Hewel i Un Nombre Bonito. Per deliberació del jurat, que va comptar amb la participació del vot popular, els guanyadors van ser:

1r premi: Plou com Mai (Llorenç del Penedès)
- Gravació d'un disc a l'estudi de gravació La Casamurada, sota la producció de Jesús Rovira.
- Disseny i maquetació del disc (1.000 còpies).
- Participació en el DO Catalunya.
- Promoció per Steep Management.

2n premi: Ego (Cambrils)
- 1.000 €.
- Promoció per Steep Management.

3r premi: Un Nombre Bonito (El Vendrell)
- 600 €.

El diumenge 25 de juliol, abans del primer concert de la Festa Major a càrrec de Los Suaves, a la mateixa zona del Botafoc, va tenir lloc el concert de la final del millor grup del Baix Penedès que, per deliberació del jurat, que també va comptar amb la participació del vot del públic, va ser Pau Saura-Homo Orquestriens. El guanyador rebrà una aportació de 1.800 euros per les actuacions que farà en un gira de concerts per diferents poblacions dels Països Catalans des del mes que ve fins al juliol de l'any que ve.

Més informació: al web del Track. 

Autor de la foto: manelanzon



©2019 Ajuntament del Vendrell