10_07_21_JocsTivoliPdB_02wAquests dies s'ultima l'adequació de la plaça del Tívoli com un nou espai de trobada gràcies a la instal·lació de nous jocs infantils per a la canalla. D'aquesta manera es permet la creació d'un espai intergeneracional que unirà els avis del casal del Tívoli amb els nens i nenes de l'Escola de Música, que ja comparteixen l'espai per la ubicació dels dos equipaments a banda i banda de la plaça així com també amb tots aquells que hi vagin a jugar una estona.

Els bancs i els espais d'ombra permeten que molta gent s'hi acosti a descansar i a passar estones d'esbarjo, mentre que els més petits podran gaudir dels elements de joc amb tranquil·litat ja que la plaça està tancada al trànsit.

Els sis bancs instal·lats es complementen ara amb una estructura lúdica de dos tobogans de diferents alçades i una "torre de guaita". Per als més petits també hi ha dos cavallets de molles, un amb forma de girafa i l'altre amb forma de rinoceront.

Un cop acabada i inaugurada l'Escola de Música, amb aquesta actuació a la plaça es recupera un espai excel·lent al centre de la vila i s'assoleixen objectius del programa del Pla de Barris com ara la millora de l'espai públic, especialment pels vianants; la creació d'espais públics de referència i de relació al barri i s'afavoreix la convivència entre els ciutadans.



©2019 Ajuntament del Vendrell