La setmana passada, la Policia Municipal del Vendrell va fer diverses detencions i va recuperar una gran quantitat de material robat.

En concret, el dimecres 14 de juliol, a la matinada, a la zona de Mas d'en Gual, es van detenir dos individus que es trobaven dins d'una obra en construcció, on ja tenien a punt tot un seguit de material per endur-se. Poc després, es va localitzar una furgoneta propietat d'un dels detinguts on hi havia cables de coure presumptament també robats.

D'altra banda, el dijous 15 de juliol, a primera hora de la tarda, es va practicar la detenció d'un altre individu com a presumpte autor de diversos robatoris a l'interior de vehicles i també es va recuperar material robat.

I el dissabte 17 de juliol, a la matinada, es va sorprendre un individu dins d'un garatge del c/ Santa Anna, que ja havia forçat sis vehicles i tenia gran quantitat de material i d'eines preparades per endur-se. Cal dir que quatre dels vehicles forçats pertanyen a un establiment comercial i estaven plens de material i eines, però que, finalment, es va poder recuperar la totalitat dels efectes robats.

Un cop fetes les primeres diligències, els detinguts van ser traslladats a les dependències dels Mossos d'Esquadra, els quals continuen les investigacions corresponents per tal de posar-los a disposició judicial.



©2019 Ajuntament del Vendrell