10_07_14_ParquingColomAsfalt_01wEl departament de Via Pública s'ha posat mans a l'obra per resoldre un dels principals problemes que té l'aparcament públic i gratuït situat al carrer de Colom. Els operaris han estat aquests dies planant el terra i tapant els diferents sots que hi havia per tota la parcel·la on aparquen els cotxes. Així mateix, s'està asfaltant tot el terreny, fins ara de terra, per millorar l'accessibilitat dels vehicles i evitar el moviment de pols que hi havia. Aquest era un dels principals neguits dels veïns de la zona, a la qual el departament ha donat resposta tot i que l'espai no és de propietat municipal.

L'asfaltatge del pàrquing del carrer de Colom també minimitzarà els problemes amb l'aigua de la pluja, que abans accentuava els sots de l'aparcament i el convertien en un fangar quan aquesta era molt intensa. Així mateix, les àrees d'aparcament estaran delimitades amb pintura per tal de millorar l'organització de l'espai.

Es preveu que els vehicles puguin accedir a l'aparcament remodelat a mitjans de la setmana vinent.©2019 Ajuntament del Vendrell