El Museu Arqueològic ha convocat una nova edició del seu Concurs de fotografia. Enguany es compleix la dotzena edició d'aquest certamen, destinat a posar en valor el patrimoni monumental i paisatgístic de la comarca del Baix Penedès. Aquest certamen se celebra en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni impulsades des del Consell d'Europa i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya.

En aquesta ocasió, el lema del concurs és "Elements decoratius dels edificis dels pobles de la comarca del Baix Penedès" i les fotografies que cal presentar poden ser d'elements que decoren les façanes, les parets i els racons de la comarca: rajoles, motllures, picaportes...

Les bases es poden trobar al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, del Vendrell), es poden demanar per correu electrònic (arqueologia@elvendrell.net) o es poden consultar al web de l'Ajuntament (http://www.elvendrell.net), on també hi ha un formulari per poder fer la inscripció.

El termini d'admissió de fotografies finalitza el 20 de setembre de 2010 a 2/4 de 3 de la tarda i l'entrega dels premis es farà dimecres 24 de setembre de 2010 a 2/4 de 8 del vespre a la sala d'exposicions La Fusteria, ja que el Museu Arqueològic es troba en obres. La mostra dels treballs romandrà oberta fins al 20 d'octubre. La primera fotografia premiada rebrà 250 euros, la segona, 200, i la tercera, 150.



©2019 Ajuntament del Vendrell