10_07_06_Carrer_Domenech_i_MontanerwLa Regidoria de Via Pública de l'Ajuntament del Vendrell continua treballant per posar al dia els carrers del Vendrell pel que fa a petites intervencions en asfaltat, pavimentació, arranjament de voreres i instal•lació de nova lluminària.

Al carrer de Sant Xavier s'han arreglat els sots que presentava el paviment i també s'ha arreglat un tram del carrer Transversal en el mateix sentit. Aquesta intervenció s'ha fet gràcies als treballs periòdics d'inspecció que fan els tècnics de Via Pública per tot el nucli urbà.

Via Pública també ha arreglat recentment un tram del carrer de Lluís Domènech i Montaner, a la urbanització de l'Oasis. Aquí la demanda dels veïns i el compromís adquirit amb aquests per part de l'Ajuntament han permès condicionar el paviment, arreglar voreres i posar enllumenat nou i energèticament eficient.

Pel que fa al Francàs, també s'executaran en breu les obres de la vorera d'un tram del carrer de Manuel de Falla, que es troba en molt mal estat, i a Coma-ruga es començaran a millorar algunes voreres malmeses.

Des de Via Pública es continua així posant al dia els carrers del Vendrell, sigui amb intervencions més notables, com la del carrer de Sant Xavier, com amb la reparació de forats als carrers i de desperfectes diversos.



©2019 Ajuntament del Vendrell