AFN_9081wDes d'aquest dijous i fins aquest proper diumenge, la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga acull la 24a edició de la fira Turismar, una mostra multisectorial, que any rere any, simbolitza l'inici d'uns mesos d'intensa activitat a les platges del Vendrell.
Tot i que ahir al vespre s'havia de dur a terme l'acte oficial d'inauguració de la fira, aquest va quedar suspès amb motiu del dia de dol oficial a Catalunya decretat pel president de la Generalitat amb motiu del tràgic atropellament de Castelledefels. També van quedar anul•lats els actes lúdics previstos per a la inauguració. Així mateix, es va hissar la bandera blava de la platja de Coma-ruga a mig pal. L'alcalde del Vendrell, acompanyat del vicepresident del Congrés, Jordi Jané; el senador Josep Maldonado; la regidora de Turisme i Platges, Àngels Turdiu, i altres autoritats locals van fer un recorregut per la seixantena d'estands multisectorials i van conèixer de primera mà el nou punt d'informació turística que s'ha instal·lat enguany com a novetat a peu de platja. Aquesta vela informativa serà itinerant i s'anirà instal·lant durant tot l'estiu a les tres platges vendrellenques per tal de facilitar l'atenció als visitants.
Durant tot aquest cap de setmana, el Turismar omplirà de propostes lúdiques i de lleure el centre de Coma-ruga, amb activitats tan diverses com tornejos, exhibicions artístiques i esportives o un simulacre d'accident a càrrec de Creu Roja, entre altres. A més, la zona de la sorra propera a la plaça acollirà activitats per als més menuts i també l'Xtreme Summer Festival, un certamen que barreja els esports i les activitats urbanes i nàutiques, com el patinatge en línia, l'streetboard, el kitesurf, el grafit o el break dance, entre altres.


©2019 Ajuntament del Vendrell