06-09_RpPlansOcupaci_webAquest any 2010, a través dels plans locals d'ocupació subvencionats per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament del Vendrell podrà fer 89 noves contractacions de persones aturades, per un període de sis mesos, mitjançant quinze projectes en diferents àmbits: medi ambient, administració, construcció, lampisteria, electricitat, jardineria i fusteria.

Amb aquests plans d'ocupació, que inclouen cent hores de formació obligatòria (llengua catalana, informàtica i prevenció de riscos laborals) es fomenta l'ocupabilitat i es millora la capacitat d'incorporació al món laboral de persones que es troben en situació d'atur.

Els interessats s'han d'adreçar a les oficines de L'EINA (Camí Reial, 13-17, 2a planta), on es farà una selecció conjuntament amb el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Els principals requisits són estar més de 6 mesos apuntat a la llista de demanda d'ocupació al SOC i no percebre cap prestació econòmica d'atur.

Els contractes s'iniciaran la primera quinzena de juliol i finalitzaran el mes de gener del 2011.©2019 Ajuntament del Vendrell