06-09_PontNouVendrell03_webAquesta setmana ha tingut lloc l'acte simbòlic de lliurament de l'obra de remodelació del pont d'accés al Nou Vendrell, amb la presència de l'alcalde, Benet Jané, del regidor d'Urbanisme i Obres Públiques, Jaume Escarré, del director general d'ACESA, Josep Lluís Giménez, de regidors de la Corporació, de representants de l'Associació de veïns del Nou Vendrell i de responsables de l'obra.

En concret, les obres, que es van iniciar el passat mes de març i que van finalitzar fa un mes i mig, han consistit en la instal·lació de dues passarel·les per a vianants d'1,5 metres d'amplada, que estan separades de la calçada central de circulació de cotxes i que tenen una barana de protecció a la banda de l'autopista. El pressupost de l'obra ha estat de 200.000 euros i ha anat a càrrec d'ACESA. Per donar una continuïtat a aquestes passarel·les de vianants, l'Ajuntament ha fet una ampliació de la vorera que ja hi havia i que comunica el pont amb la rotonda de l'entrada del Nou Vendrell.

L'alcalde va destacar que "després de molts anys de reivindicacions dels veïns i de l'Ajuntament, finalment, s'han fet unes obres que suposen una millor accessibilitat i més seguretat per als vianants que passen per aquest pont". Per part d'ACESA, el seu director general va destacar que "realment era una obra necessària per donar resposta a les demandes del territori". En aquest sentit, Benet Jané va recordar que les negociacions per demanar aquesta remodelació es van iniciar amb el Ministeri de Foment quan es feien les obres de l'AVE, però que "no ha estat fins ara, amb l'ampliació de l'autopista amb un tercer carril, que s'ha trobat un intelocutor vàlid, ACESA, que ha atès les nostres reivindicacions".

En aquesta mateixa línia, des de l'associació de veïns es va voler mostrar la satisfacció dels veïns per aquests obres, ja que feia molts anys que es reivindicaven pel perill que suposava per als vianants el fet de passar per aquest pont per anar al nucli de la vila.



©2019 Ajuntament del Vendrell