06-01_RpCursosFormacio_webAquest any 2010, L'EINA, CEP-FRADA i APLITEC del Vendrell presenten una oferta de 30 cursos subvencionats pel Departament de Treball, que suposen 6.000 hores de formació i dels quals es podran beneficiar 800 persones que estiguin a l'atur.

A L'EINA s'impartiran dotze cursos de l'àmbit sanitari, d'idiomes i d'administarció i gestió; al centre CEP-FRADA es faran disset accions formatives de l'àmbit sanitari, d'idiomes, de disseny i d'administració i gestió, i a APLIITEC es duran a terme cinc cursos relacionats amb l'hostaleria i la restauració, i la informàtica. En tots els casos, s'assumeix el compromís de contribuir en la millora de la qualificació professional de les persones que es trobin a l'atur i que les seves competències personals s'ajustin a les demandes del mercat laboral. Per això, s'ofereixen cursos d'àrees formatives amb oportunitats laborals.

El regidor de Promoció Econòmica, Joan M. Diu, ha destacat que la prioritat de L'EINA és la formació per poder ajudar les persones a millorar la seva situació laboral. També ha agraït la col·laboració amb els altres dos centres de formació del Vendrell (CEP-FRADA i APLITEC), ja que amb el treball coordinat s'aconsegueixen el màxim de subvencions possibles i una àmplia oferta formativa amb optimització dels recursos. En aquest sentit, es farà una guia conjunta per presentar tota l'oferta de cursos dels tres centres.

Els interessats poden consultar més informació a L'EINA a través del telèfon gratuït 900 33 88 33 i del web www.leina.org.



©2019 Ajuntament del Vendrell