neteja_diposit_webObres de neteja dels dipòsits d'aigua obliguen a realitzar una suspensió programada del subministrament d'aigua a les zones del Romaní, Bonavista Tennis i Bonavista Mar.

Aigües de Tomoví, l'empresa mixta municipal que gestiona el servei d'abastament i sanejament d'aigua del Vendrell, informa que la propera setmana realitzarà tasques de neteja dels dipòsits que subministren aigua a les zones del Romaní, Bonavista Tennis i Bonavista Mar, per la qual cosa és necessari suspendre temporalment el subministrament d'aigua el proper dimecres 26 de maig de 8 h a 22 h.

Aigües de Tomoví aconsella als ciutadans que vigilin que cap aixeta quedi oberta per evitar possibles pèrdues innecessàries d'aigua, així com incidències en les instal·lacions interiors quan es restableixi el servei. Durant aquest període de temps s'aconsella no utilitzar electrodomèstics, com rentadores o rentavaixelles.

Aigües de Tomoví informa que està treballant per oferir les respostes tècniques que millorin les xarxes al Vendrell i agraeix la comprensió dels veïns. A més, recorda que tenen a la seva disposició el telèfon del Centre d'Atenció al Client 902 29 60 29, de 8 a 20 h, de dilluns a divendres, on atendran qualsevol consulta o dubte.



©2019 Ajuntament del Vendrell