El proper 8 de maig, a les deu de la nit, el Teatre Àngel Guimerà del Vendrell respirarà aires de tradició i folklore que aniran a càrrec de l'Esbart Vila del Vendrell. La formació vendrellenca portarà dalt de l'escenari 100% Mel·lo, un espectacle que consta de 3 danses de gran format de 30 minuts cadascuna, que han estat recuperades i interpretades per l'Esbart Sant Isidre Grup Folklòric de l'Hospitalet, el Grup Mediterrània de Sant Cugat i l'Esbart Vila del Vendrell, amb la col·laboració de l'Esbart Santa Eulàlia de Banyeres.

Amb aquesta iniciativa es vol fer un petit homenatge al coreògraf i ballarí Salvador Mel·lo i Nicola, considerat un veritable geni de la dansa i un revolucionari del tractament escènic del folklore. Amb aquesta representació, l'Esbart Vila del Vendrell continua la seva tasca de recuperació i posada en valor del folklore tradicional català.

Les danses que es podran veure al TÀG són Els quatre vents (Esbart Sant Isidre, Grup Folklòric de l´Hospitalet de Llobregat), L'envelat (Grup Mediterrània de la Unió Santcugatenca, de Sant Cugat del Vallès) i Tossa 1914 (Esbart Vila del Vendrell - La Lira, amb la col.laboració de l´Esbart Sta.Eulalia de Banyeres). Les entrades es poden aconseguir a la taquilla del teatre, a partir d'una hora abans de l'espectacle, a 10 euros cadascuna.



©2019 Ajuntament del Vendrell