IladawEl Teatre Municipal Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell acollirà el proper divendres 14 de maig a partir de les deu de la nit una de les obres de més èxit de la temporada als teatres catalans. Es tracta d'Ilíada, representada per un repartiment de luxe encapçalat per Mercè Arànega, Mar Ulldemolins, Àngels Sánchez, Mercè Anglès i Anna Güell.

La Ilíada que dirigeix en aquesta ocasió el dramaturg Tom Bentley-Fisher, interpretada per la companyia Q-ARS Teatre, capgira el setge de la ciutat de Troia escrit per Homer i el posa en els ulls i la veu de les dones. Les protagonistes explicaran aquest clàssic de la literatura grega des del punt de vista de les dones, mares o dones dels soldats que van participar en la batalla tant per un bàndol com per l'altre, esclaves i velles sàvies, una revisió d'un clàssic que pretén reflexionar sobre el perquè d'aquesta guerra i, en definitiva, de totes les guerres.

 La representació d'Ilíada tindrà lloc divendres 14 de maig a partir de les deu de la nit al TÀG, al c/Sant Jordi. Les entrades ja es troben a la venda a través del sistema de Tel-Entrada (tel. 902 10 12 12 i web: www.telentrada.com) i a la seu del Patronat de Serveis Culturals del Vendrell, (la Rambla, 24, del Vendrell, tel. 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 h a 14 h.

Així mateix, es podran aconseguir localitats, en funció de la disponibilitat, a la taquilla del Teatre a partir d'una hora abans que comenci l'espectacle.

Aquesta obra és la que clou la programació del TÀG per a aquest primer semestre del 2010. Els responsables del Teatre ja estan treballant en la nova programació per al segon semestre d'enguany, que es donarà a conèixer properament.

 ©2019 Ajuntament del Vendrell