L’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell ha obert el termini per admetre preinscripcions de nous alumnes. Des del dia 5 fins al 14 de maig aquells que ho desitgin poden passar a informar-se per les oficines de l’Escola i tramitar les preinscripcions, que seran tingudes en compte en funció de la disponibilitat i dels criteris de baremació que es poden consultar al mateix centre.

L’Escola ja es troba aquest curs a les noves instal·lacions ubicades al passatge del Tívoli i el curs 2010 – 2011 serà el primer que es farà íntegrament al nou edifici.

A l’Escola s’hi imparteixen estudis de sensibilització, iniciació, nivell elemental, mitjà i ampliació. S’ofereixen les especialitats de violí, viola, violoncel, piano, orgue, flauta, clarinet, oboè, saxo, guitarra, cant, clarinet, trompeta, llenguatge musical, harmonia, cant coral, música de cambra i conjunt instrumental. L’Escola també ofereix altres programes, com el d’adults i l’espai Música activa, per a persones que volen participar en alguna de les formacions de l’Escola. Actualment compta amb un total de 340 alumnes.©2019 Ajuntament del Vendrell