04-28_RosaPauCasalswebEls dies 7, 8 i 9 de maig, el Vendrell celebrarà el 14è Concurs de Roses, el 14è Mercat de la Planta i la Flor, la 7a Mostra de guarniment de balcons i la 6a Mostra de jardins.


Un dels actes més emblemàtics és el Concurs de Roses, que se celebra al Centre cívic L'Estació i que enguany incorpora el premi Pere Dot, cedit per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per al primer premi a la rosa més perfumada. Aquest any s'espera tenir el mateix èxit de l'any passat, en què es va comptar amb la participació de 600 roses. Les persones concursants s'hi podran inscriure fins al 6 de maig i la recepció de roses es farà de 8 h a 11 h el dissabte 8 de maig. El lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 9 de maig, a les 18 h.

De forma paral·lela, la Rambla també estarà ocupada pel Mercat de la Planta i la Flor, amb un total de nou establiments participants, i per la Mostra de jardins, a càrrec de sis expositors. Al llarg del cap de setmana, es desenvoluparan diversos tallers educatius a càrrec de l'equip educatiu de Medi Ambient del Ventall.

Per arrodonir aquesta Festa de la Primavera, el Patronat Municipal de Promoció Econòmica també ha organitzat la Mostra de guarniment de balcons. El jurat premiarà tots els balcons que consideri prou atractius amb un val de 30 euros, bescanviable per productes de les floristeries i els centres de jardineria que participen al Mercat.

Programa d'actes©2019 Ajuntament del Vendrell