04-19_casalsestiuactivitats_webEl proper dilluns dia 4 de maig comença el període d'inscripció dels Casals d'Estiu i les Colònies, activitats de lleure del període estival per als infants i joves del nostre municipi, que s'organitzen mitjançant un conveni de col·laboració entre la Regidoria d'Infància i Joventut i les entitats de lleure de la vila. Aquest any el conveni s'ha signat amb les entitats La Ballaruga i Trèvol.

Per un problema d'última hora, l'organització s'ha vist obligada a canviar el lloc de realització dels Casals d'Estiu del Vendrell, que tindran lloc a l'escola Àngels Garriga i no a l'escola Àngel Guimerà, ja que en aquest col·legi s'hi ha de fer obres.

Com a novetats d'aquest any, cal destacar l'ampliació de l'horari dels Casals, que acabaran una hora més tard, i l'ampliació d'una setmana abans i després del període habitual, és a dir, que començaran a final de juny i acabaran a principi de setembre per intentar conciliar al màxim possible la vida laboral dels pares i les activitats dels seus fills.

Per fer les inscripcions cal adreçar-se a:

- Casals d'Estiu del Vendrell
Edifici Camí Reial (Hotel d'Entitats). Camí Reial, 13-17, 1r pis
Tel. 977 66 40 02

- Casals d'Estiu de Coma-ruga
Centre cívic de Coma-ruga. Av. Generalitat, 30-32
Tel. 977 681696

- Colònies
Centre cívic L'Estació i Centre cívic de Coma-ruga

Més informació: Centre cívic L'Estació. Tel. 977 66 32 89.



©2019 Ajuntament del Vendrell