El Teatre Municipal Àngel Guimerà (TÀG) acull aquest diumenge 11 d’abril una nova representació familiar per a tots els públics, plena de tendresa i diversió. Es tracta d’Eureka, un musical de titelles gegants i actors amb llum negra que porta a escena la companyia El Cau de l’Unicorn, nascuda al Penedès.    A Eureka, en clau d’humor tendre, es convida l’espectador a seguir les peripècies d’una nena entremaliada (la Tina) i el seu avi (un científic amb vocació de mag).

 

És una reflexió lúcida i divertida, alhora que crítica, sobre la nostra societat... i els paranys que s’hi amaguen, i una invitació a relacionar-se de manera ecològica amb l’entorn (internament i externament). L’espectacle convida els nens a somiar i a imaginar en un ambient màgic i fantàstic alhora que els proposa reflexionar sobre el respecte als altres i a l’entorn. Tot això, ben amanit amb 17 cançons originals i amb olors ambientals (essències naturals) que els espectadors podran olorar durant l’espectacle.

La representació d’Eureka tindrà lloc aquest diumenge 11 d’abril a les dotze del migdia al Teatre Àngel Guimerà (avinguda Sant Jordi, número 9-13, del Vendrell). Les entrades es poden comprar al Teatre el mateix dia des d’una hora abans que comenci l’espectacle o bé, en horari d’oficina, a la seu dels Serveis Municipals de Cultura del Vendrell (la Rambla, 24).

El preu de les entrades és de 4 euros, i de 3 euros per a jubilats, per a socis de La Lira i si s’acredita la tinença de carnet d'estudiant.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell