REIS DEL VENDRELL 2024

PROGRAMA DE REIS AL VENDRELL 2024

 Cartell Reis 2024


 

 

alt

L'Associació Reis d'Orient del Vendrell va ser fundada l'any 2018 arrel de l'antiga Comissió de Reis, que data del 1966.

Des dels seus orígens, ha estat formada per persones voluntàries que treballen de forma altruista per tal de poder tenir a la nostra població una cavalcada digna, una desfilada de carrosses de la qual tots els vendrellencs i vendrellenques es puguin sentir orgullosos.

Amb l'objectiu de millorar cada any la festa, al 2018 renoven els sectors de repartiment de regals, ampliant-lo amb 2 grups més i aconseguint una millor gestió i control d'aquesta tasca tant complexa. Tanmateix, al 2020 estrenen 5 personatges femenins: les SÀVIES DE LES JOGUINES (Malika, Galena i Bashira), i les CONSELLERES REIALS (Màgia i Il·lusió).

L'Associació té les portes obertes a totes aquelles persones que en vulguin formar part, des dels nois i noies que fan de patges fins a arribar als membres de la junta que vetllen per tota l’organització de la festa dels Reis d’Orient, passant per tots els col·laboradors aliens que participen en l'àmbit econòmic o professional, els membres de l'Associació i els responsables de les diverses àrees que s'encarreguen dels diferents actes. Així doncs, unes cent cinquanta persones fan possible que aquesta festa sigui apreciada i una de les més reconegudes arreu de la comarca.

Contacte: reisdelvendrell@gmail.com

 

 

 

©2019 Ajuntament del Vendrell