Seu electrònica
 

La tradició de fer ballades de sardanes i aplecs de sardanes al Vendrell, a la Rambla o en qualsevol altre indret ve de lluny, tant per les Festes dels Barris, com per la Festa Major i en moltes altres ocasions. També ve de lluny el fet d'haver comptat amb diferents colles sardanistes: Dansaires del Penedès, La Lira i Migjorn, entre d'altres. Una altra entitat importantíssima dins aquest camp és el Foment Sardanista Vendrellenc, fundat l'any 1973, que ha estat un motor vital per a la sardana, ja que va néixer amb la finalitat d'organitzar ballades durant l'any.

Durant l'any i sobretot els mesos de juliol i agost s'organitzen ballades de sardanes. En diumenge i a La Rambla del Vendrell és on es realitzen la majoria de ballades de sardanes.

Amb el suport econòmic de la Regidoria de Cultura de l'ajuntament, les entitats sardanistes Dansaires del Penedès i Foment Sardanista Vendrellenc organitzen cada any, a part de les mencionades Ballades d'estiu, cursets per ensenyar a ballar sardanes als alumnes de les escoles del Vendrell, un aplec de sardanes i diferents concursos de colles sardanistes.

Programa BALLADES D'ESTIU 2017

 

 

Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48