Seu electrònica
 
 
b_terra_baixa.jpg
La Biblioteca Pública Terra Baixa és un equipament municipal de cultura, gratuït i obert a tothom. Va ser inaugurada el 18 de juny del 2005.
Té l’objectiu de satisfer les necessitats d’informació, de formació, i de lleure dels ciutadans posant al seu abast diferents serveis, activitats i recursos documentals. Té voluntat de ser un espai clau per a la cohesió social, obert a totes les cultures i per a totes les edats.
La Biblioteca Pública Terra Baixa hereta la voluntat de servei que la Biblioteca Popular ha ofert al Vendrell i a la comarca des del 1920, quan fou inaugurada sota la tutela de la Mancomunitat, essent la sisena biblioteca popular a tot Catalunya.. Actualment forma part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i la gestió és compartida entre la Generalitat i l’Ajuntament del Vendrell.
 
Adreça
Carrer Major, 18
43700 EL VENDRELL
 
Contacte
 
Horari

Hivern: matins, de dimecres a divendres, de 9.30 h a 13.30 h; tardes, de dilluns a divendres, de 15 h a 20.30 h; dissabtes de 9 h a 14 h.

Estiu: (Del 22 de juny al 13 de setembre) dilluns, dimecres i divendres de 8 h a 14.30 i dimarts, dimecres i dijous de 16 h a 20.30 h

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Webcam El Vendrell
Webcam el Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48