Seu electrònica
 

La Biblioteca participa i col·labora amb altres projectes municipals o d’altres entitats.

MALETES VIATGERES

És una activitat duta a terme a través del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) del Vendrelll. En aquesta activitat, la Biblioteca prepara unes maletes amb llibres especialment seleccionats per incentivar la lectura en els nens. El grup-classe  ve a buscar-la  a la mateixa Biblioteca on es realitza una activitat especialment dissenyada per aquest projecte. Poden gaudir dels llibres a la classe i posteriorment a casa amb els pares.  Un cop passat el termini,  la família ha de tornat el llibre a la Biblioteca.

Així, es volen aconseguir objectius com la incentivació del gust per la lectura i el coneixement per part de les famílies dels serveis que els ofereix la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell.

XL LLETRA GRAN

El projecte XL Lletra Gran s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn del municipi del Vendrell i és una proposta conjunta entre l’Aula de Formació de Persones Adultes del Vendrell, la Biblioteca Pública Terra Baixa, la residència de la Muntanyeta i el Centre de Dia Anna Serra. Els objectius del projecte són: apropar els recursos de la Biblioteca a un segment de població de persones grans que no sempre tenen accés a la Biblioteca per dificultats de mobilitat o altres situacions; reduir l’aïllament social que sovint pateixen i fomentar les relacions intergeneracionals entre les persones.

Aquest servei es fa mitjançant voluntariat de l’Aula de Formació d’Adults del Vendrell, que porta aquest material fins a la residència i recollint les demandes dels avis tot fomentant un procés interactiu de comunicació i diàleg entre els usuaris i els prestadors del servei.

 A la vegada, els alumnes de l’Aula d’Adults rebran formació, per part de la Biblioteca, sobre els diferents materials per tal que puguin ser uns bons assessors per a les persones de la residència

Webcam El Vendrell
Webcam el Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48