Seu electrònica
 

Durant el transcurs de l’any la Biblioteca organitza diferents activitats gratuïtes  relacionades amb la lectura, els llibres i les diferents àrees del coneixement i la creació cultural, algunes dins de cicles ja consolidats.

L’HORA DEL CONTE. Sessions de narració oral de contes, per a infants a partir de 4 anys. Es realitza un cop al mes, els divendres a les 18 h de la tarda a la Sala Infantil de la Biblioteca.


NASCUTS PER LLEGIR. Activitats diverses de narració, jocs, tallers, etc. adreçades tant a pares com a nadons de 0 a 3 anys. Formen part del projecte en el qual participa la Biblioteca de promoció de la lectura per a infants de 0 a 3 anys, establint un vincle afectiu entre adults i petits al voltant del llibre. Es realitzen un cop al mes els dissabtes a les 11 h del matí, a la Sala Infantil.


MILIUNA. Sessions mensuals de narració oral de diferents autors, gèneres i temàtiques diverses destinades al públic adult.  Es realitzen a la Sala Polivalent de la Biblioteca a les 22 h del vespre.

TERTÚLIES LITERÀRIES. A la Biblioteca es reuneixen diferents grups de persones que conduits i coordinats per una persona experta, llegeixen mensualment un llibre que els proporciona la mateixa Biblioteca  i es troben posteriorment per tal de compartir-ne les sensacions i els sentits que han rebut de cada lectura individualitzada.  Actualment hi ha diferents grups de lectors:

  • El Club de Lectura i el Club de Lectura Fàcil que es troben de setembre a juny, un cop al mes.
  • Les Colles de la Lectura per a infants i joves, que només es troben els mesos de vacances d’estiu, un cop cada quinze dies.

EXPOSICIONS. Temporals i irregulars sobre temàtiques diverses, que poden tractar qualsevol àrea del coneixement, però molt sovint relacionades amb el món de la literatura o del llibre com és el cas de la que hostatja cada any durant un mes a l’entorn de la literatura infantil i juvenil.

PRESENTACIONS DE LLIBRES  especialment d’autors locals o d’obres de temàtica vendrellenca o penedesenca.

Webcam El Vendrell
Webcam el Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48