premsa webAmb motiu de les actuacions que s'han de realitzar per a la retirada de la premsa que hi ha a la rotonda de la carretera de Barcelona, hi haurà alguna afectació al trànsit el dimarts 19 de juny, entre les 8 h i les 14 h.

 

 

06 15 plans ocupacio formacio 01 webAquesta setmana han començat els plans d’ocupació a través dels quals s’han contractat 12 persones per fer tasques de neteja i manteniment d’espais públics i 2 persones per a la dinamització comercial.

 

06 15 concurs dibuix aigues tomovi webUn any més, els nens i nenes de 3r i 4t de primària de les escoles del Vendrell han participat en l’edició del Concurs Digital Infantil a través del microsite www.aiguaperagrifusaiguesdetomovi.cat amb l'objectiu de posar en valor el treball diari que representa portar l'aigua des de la naturalesa fins a l'aixeta.

 

ajuntament webEscolta'l en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell

 

El proper dimarts 19 de juny, a les 18h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia.

 

06 14 bandera blava recollida webAhir, el regidor de Platges, Josep Marrasé, es va desplaçar al Club Nàutic Garraf a l’acte de lliurament de les banderes blaves del 2018 a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

 

 

D’acord amb l’operatiu coordinat per la vicepresidència del Govern d’Espanya per acollir als refugiats procedents del vaixell Aquarius, la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP), la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i altres Federacions territorials estan recollint les demandes d’acollida d’aquells municipis que reuneixin les condicions establertes a aquesta finalitat.

 

06 13 Xerrada gats Àngel GuimeràwLa Regidoria de Protecció animal, amb la col·laboració de l’associació Progat Catalunya, ha organitzat aquest matí una xerrada per als alumnes de 3r de primària de l’escola Àngel Guimerà amb l’objectiu de fomentar el respecte pels animals de companyia i urbans entre els nens i nenes.

Roda Premsa Turismar 2018 webCom a novetat, la 32a edició de la fira Turismar fa referència als Jocs Mediterranis i promociona la riquesa mediambiental del municipi.

06 12 Recepció Àngel Guimerà Garriga Cruyff CourtwAquest dimarts a la tarda, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, l’alcaldessa en funcions, Eva M. Serramià, i el regidor d’Esports, Ferran Trillas, van oferir una recepció a l’equip femení de l’escola Àngel Guimerà del Vendrell, campiones del Campionat d’Espanya del Cruyff Court que es va disputar a Igualada fa unes setmanes, així com a l’equip masculí de l’escola Àngels Garriga, que va ser subcampió.

 

06 07 rp casals estiu webJa s’ha iniciat el període d’inscripció als Casals d’Estiu del Vendrell i de Coma-ruga i al Pira’t Estiu, activitats que faciliten la conciliació familiar, alhora que ofereixen una altra manera d’aprendre mitjançant el lleure.

 


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48