ajuntament webEscolta'l en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell

El proper dimarts 25 d'abril, a les 18h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia.

El ple es pot escoltar en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell i al web www.rtvelvendrell.cat.

04 20 infoparticipa vendrell2wL’Ajuntament del Vendrell ha tornat a revalidar el Segell Infoparticipa per la qualitat i transparència del seu web municipal. Aquest distintiu l’atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i és el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública en els webs municipals.

04 20 Josep M Domènech trio Albert CarbonellwAquest divendres 21 d’abril, a les 20:30h, l’Auditori de l’Escola de Música Pau Casals del Vendrell serà escenari del concert de jazz a càrrec Josep M. Domènech Trio i Albert Carbonell titulat “Recordant García Lorca”.

platja sant salvador 29112016 webAquesta passada Setmana Santa, el Vendrell ha registrat una bona ocupació en els establiments turístics amb un 89% en hotels, un 95% en pensions, un 79% en càmpings, un 90% en apartaments i un 100% a l’Alberg de Santa Maria del Mar.

04 19 avis tall subministre aigua webPer tasques de reparació i manteniment, aquest dijous 20 d’abril, de 8 h a 18 h, es tallarà el subministrament d’aigua a les zones del Sanatori i Pasqual Mitja Vila.

04 18 acte republicans cementiri webEl passat divendres 14 d’abril va tenir lloc l’acte institucional d'homenatge als defensors de la República a la fossa comuna del Cementiri Municipal.

04 18 campionat cat escacs 01 webEl cap de setmana del 22 i el 23 d’abril, l’Hotel NUBA de Coma-ruga (el Vendrell), acollirà el Campionat de Catalunya d’Escacs per a cecs, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a cecs (FECECS) amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell.

Parc Tabaris de Coma ruga 2wEn compliment dels acords i del resultat del procés participatiu que es va dur a terme el passat mes de novembre a les platges, ahir dimecres van quedar instal·lats els primers circuits d’aparells biosaludables al Tabaris i al jardinet de l’avinguda Imperial Tarraco de Coma-ruga, així com al parc de petanca de l’avinguda Parlament de Catalunya, a Sant Salvador.

Roda premsa Sant JordiwEl Vendrell es prepara per viure uns dies intensos d’actes culturals programats al voltant de la diada de Sant Jordi. Un any més, s’ha volgut apostar per elaborar un programa conjunt entre tots els equipaments culturals del municipi, coordinat per la Regidoria de Cultura i Festes, i que engloba propostes des del dijous 20 d’abril fins el dimecres 26 d’abril.

Placa repúblicawEn compliment de l'acord del Ple del dia 17 de maig del 2016, aquest proper divendres 14 d'abril, a les 11h, al Cementiri Municipal, l'Ajuntament del Vendrell farà un acte d'homenatge als defensors de la República que estan enterrats a la fossa comuna situada al passadís central.


Webcam El Vendrell
Webcam el Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48