El Vendrell, 6 d’abril de 2022

L’Ajuntament del Vendrell revalida la puntuació del 96% del Segell Infoparticipa en reconeixement a la qualitat i transparència del web municipal.

Properament, el Laboratori de Comunicació Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) comunicarà oficialment el resultat i la cerimònia de lliurament de la novena edició del Segell corresponent al 2021 està programada el proper 9 de maig.

Des de la creació d’aquests guardons, amb l’anàlisi de les dades corresponents a l’any 2013, l’Ajuntament del Vendrell ha obtingut el Segell en totes les seves edicions. Enguany, per cinquè any consecutiu, es torna a repetir la qualificació més alta, un 96%, però amb un nivell més alt d’exigència dels indicadors avaluats.

El regidor de Comunicació i Transparència, Christian Soriano, ha destacat que “l’Ajuntament del Vendrell segueix avançant en matèria de transparència per complir amb els indicadors de bon govern i tenir un administració més oberta i propera. Aquest 96% és el resultat d’un treball ben fet que s’ha anat produint en els darrers anys fruit del compromís de l’administració amb la ciutadania”.


Mapa infoparticipa

©2019 Ajuntament del Vendrell