El Vendrell, 13 d'octubre de 2021

'Al Vendrell, les gralles' és un concert renovat de gralles, interpretat per dos grups joves que acorden el repertori tradicional de principi del segle xx amb la modernitat de noves composicions del XXI.
Les Antines és un grup format per cinc noies de diferents comarques de Catalunya, vinculades al món de la música tradicional des de ben petites i amb inquietuds similars, decideixen el 2021 crear un grup de quatre gralles i un timbal enmig d'una pandèmia mundial.

Els Grallers de Barcelona són quatre nois de Barcelona que s’uneixen el 2020 per compartir el seu interès per la gralla, per aprendre i gaudir junts i per continuar i mantenir el repertori tradicional dels balls i concerts de gralles del segle passat, amb peces més actuals i innovacions interpretatives.

Les entrades són gratuïtes, però cal reservar-les a www.temporada.cat Les persones interessades també les adquirir de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

Intèrprets:
Les Antines
Sònia Arias, Helena Cullaré i Sabina Francés, gralla dolça
Anna Flores, gralla baixa
Ariadna Brunet, timbal

Grallers de Barcelona
Pau Coma i Martí Quintana, gralla dolça
Guim Puigventós, gralla baixa
Ignacio de Pablos, timbal

AL VENDRELL, LES GRALLES
Dia: Divendres 15 d’octubre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Preu: Gratuït amb reserva prèvia

 

©2019 Ajuntament del Vendrell