El Vendrell, 9 de juliol de 2021

Aquest migdia, davant de l’aparador de l’Ajuntament del Vendrell, s’han lliurat els premis de la campanya comercial “Compra i descobreix Catalunya” després que el passat dimecres, en el transcurs del programa La Calaixera de Ràdio El Vendrell, es fes el sorteig entre totes les butlletes recollides durant tot el mes de juny.

La d’enguany ha estat l’onzena edició de la campanya anomenada tradicionalment “Compra i guanya”, que en aquesta edició ha canviat el nom per “Compra i descobreix Catalunya”, i que s’ha dut a terme al Vendrell i també, de forma paral·lela, a 31 municipis més de Catalunya.
L’objectiu d’aquesta campanya és incentivar les compres al comerç local amb el sorteig de premis importants i, a través dels premis, donar a conèixer el patrimoni i la cultura dels 32 municipis organitzadors.
“Compra i descobreix Catalunya” està organitzada per la Xarxa de barris antics amb projectes, de la qual el Vendrell n’és membre i coordinador. Enguany la Xarxa està formada per 32 municipis de Catalunya: 14 de Barcelona, 9 de Lleida, 8 de Tarragona i 1 de Girona. Un any més, la campanya compta amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Lleida i Tarragona i de les associacions de comerciants de cadascuna de les poblacions organitzadores. En el cas del Vendrell, del Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT).

A més dels premis de la Xarxa (experiències per a dues persones d’un o dos dies cedidies pels municipis organitzadors), gràcies a la col·laboració del CIT, els 16 guanyadors també gaudiran d’un val de 20€ per gastar en el comerç associat. I s’obsequiarà amb un dinar al comerciant amb més “M’agrada” amb la foto del cartell de la campanya durant tot el mes de juny al Facebook “Compra i guanya al Vendrell”.

En aquesta onzena edició de la campanya, al Vendrell hi han participat un total de 311 comerços: 219 al centre, 50 al barri del Tancat i 42 a les platges.

Llistat de guanyadors 

©2019 Ajuntament del Vendrell