El passat dissabte 7 de setembre, va tenir lloc la tercera edició de la cursa “Vine a córrer amb Pau Capell”, organitzada pel Club de Tennis el Romaní amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell, en la qual hi van participar 150 corredors.

El recentment guanyador de la Ultra Trail del Mont Blanc és soci d’aquest club des de petit, i des de fa uns anys organitza aquesta cursa que permet gaudir d’una jornada esportiva agradable i oberta a tots els públics, ja que compta amb cursa d’adults (8 km), cursa Juvenil (4 km) i cursa Kids (2 km).

Els podis van ser els següents:

-Cursa Kids masculí: primer classificat, Nacho Blasco; segon classificat, Pol Ferrer, i tercer classificat, Lucas Jagüe.

-Cursa Kids femení: primera classificada, Abrar Ellemoulomi; segona classificada, Aina Ferrer, i tercera classificada, Lia Moran.

-Cursa Juvenil masculí: primer classificat, Àlex Cruz; segon classificat, José Blasco, i tercer classificat, Alberto Blasco.

-Cursa Juvenil femení: primera classificada, Berta Sánchez; segona classificada, Sara Molina, i tercera classificada, Leila García.

-Cursa d’adults masculí: primer classificat, Javier Ebrat; segon classificat, David Valls, i tercer classificat, Oriol Gibert (Club Filirun).

-Cursa d’adults femení: primera classificada, Judit Navarro (Club Filirun); segona classificada, Isa López, i tercera classificada, Amelia Tey.

Abans d’iniciar la cursa es va fer un minut de silenci amb motiu de la mort d’una jove del Vendrell en un robatori amb violència que va tenir lloc la setmana passada a Barcelona.

©2019 Ajuntament del Vendrell