Aquesta setmana, l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, ha presentat els detalls de la 180a edició de la Fira de Santa Teresa, que se celebrarà del 15 al 18 d'octubre. A la presentació també es va comptar amb l'assistència del regidor de Promoció Econòmica, Joan Maria Diu; de la regidora de Comerç, Àngels Turdiu, i del president del Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT), Juan Jesús Espina. La mostra comptarà, un any més, amb representació dels sectors tradicionals com l'alimentació, l'habitatge i l'automoció, que, enguany, es complementaran amb el Mostraví, que se celebra cada dos anys.

En total, la Fira tindrà 140 estands repartits en diversos espais. En concret, la Rambla acollirà els estands multisectorials; el pàrquing del Pèlag, l'automoció; la plaça de la Sardana, l'alimentació i el Mostraví; el carrer dels Cafès, els artistes del Carrer de l'Art, i el passeig de les Bòbiles, la V Fira de Ceràmica. L'organització preveu que es mantingui la xifra entre 70.000 i 80.000 visitants de les darreres edicions.

L'alcalde del Vendrell ha agraït la col?laboració del CIT, així com la de la resta d'empreses i comerços ?que enguany han fet un gran esforç per ser presents a la Fira?. El regidor de Promoció Econòmica ha definit la Fira com el millor aparador comercial de l'any que s'organitza al municipi, que ?enguany incorpora estands promoguts per L'Eina?Espai Empresarial per ajudar a dinamitzar les empreses del Viver d'Empreses i les que formen part de la Xarxa Emprenedora?. El president del CIT va destacar el lideratge del Vendrell amb l'organització d'aquest esdeveniment.

D'altra banda, la Fira de Santa Teresa també és sinònim d'una intensa programació lúdica i cultural. Per exemple, cal destacar els tallers relacionats amb la ceràmica que es faran a la plaça Nova, les activitats sobre el medi ambient i el reciclatge de residus que es duran a terme a la Rambla, els concert del grup Manel a la Rambla de Josep Cañas i Cañas, l'actuació dissabte dels diferents grups de cultura per diverses places del centre de la vila i la tradicional diada castellera de diumenge amb l'actuació dels Nens del Vendrell, la colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

A més, durant els dies de la Fira diferents sales del municipi acolliran exposicions, com per exemple la de la V Biennal de Ceràmica a la Sala Portal del Pardo.

©2019 Ajuntament del Vendrell