• Dimarts 27, al vespre, es va identificar  una jove que portava una navalla, eines i roba amb etiquetes. Es va denunciar per la Llei 1/92 per portar una navalla i es van comissar les eines i la roba fins saber la procedència per poder fer diligències. També tenia pendent de notificar una citació de la Fiscalia de Menors.

• Dimecres 28, a la tarda, un vehicle va col·lidir contra un arbre en un carrer dels Masos i va fugir. Es va fer una batuda i es va localitzar poc després. Al conductor se li va practicar la prova d'alcoholèmia, va donar positiu amb 1,52 mg/l. Es va fer diligències penals. El conductor és un home de 42 anys de la vila.

• Divendres 30, al matí, es va comprovar que la porta de l'Església de la plaça Vella estava amb la porta oberta. Una patrulla va inspeccionar l'interior i va trobar la porta de la sagristia forçada. Algú va prendre un carro amb eines.

• Diumenge a la tarda, es va produir un incendi en un habitatge a la Ctra. de Valls, sembla ser provocat per la pròpia inquilina. La dona la van atendre tres dotacions del SEM i la van evacuar en helicòpter a l'hospital Vall d'Hebron. Els serveis sanitaris també van atendre a una filla de 25 anys i a un agent de mossos d'esquadra per intoxicació de fum. Es va desallotjar el bloc de vivendes mentre intervenien els bombers.

• Als diferents controls de trànsit i de seguretat ciutadana, entre d'altres,  s'han fet les següents denúncies:

- 1 per conduir un vehicle sense carnet de conducció
- 1 per conduir amb un carnet sense punts
- 1 per no haver passat l'ITV
- 5 per conduir parlant amb telèfon mòbil
- 1 per alcoholèmia positiva (penal)
- 1 per alcoholèmia positiva (administrativa)
- 2 per tinença d'estupefaents
- 1 per frau en el consum d'aigua

©2019 Ajuntament del Vendrell