• Dilluns 5, a la tarda, un treballador va caure d'una bastida al passeig marítim de Coma-ruga. Estava treballant a uns 3 metres d'alçada. Estava conscient quan el van atendre els serveis sanitaris i el van traslladar a l'hospital.

• Dimarts 6, a la nit, es va rebre avís que una noia havia donat expressament un cop a la finestra d'un habitatge del centre de la vila. Una patrulla la va localitzar a l'estació de tren. Portava talls en un canell. Té 26 anys i és veïna de Sant Jaume d'Enveja. Va quedar pendent de denúncia dels propietaris de l'habitatge.

• Dimecres 7, a la nit, el conductor d'un vehicle va fugir després de donar un fort cop a un vehicle estacionat quan circulava pel carrer Cerdanya. Les patrulles van localitzar posteriorment estacionat un turisme amb signes evidents i coincidents d'haver produït l'incident. Es va identificar al conductor i va donar positiu (penal) a la prova d'alcoholèmia. Es van instruir diligències.

• Dijous 8, al matí, es va sorprendre dos nois amb un turisme que estaven carregant tapes de clavegueram de la zona. Es van instruir diligències per una falta de furt.

• Dijous 8,  al vespre, es va identificar a un individu que circulava en una bicicleta sostreta per la zona del Sanatori. La bicicleta era de lloguer de la empresa "Bicing" i l'havia pintat d'un altre color. Es van fer diligències.

• Diumenge 11, a la nit, un vehicle va atropellar a dos germans a la carretera de Barcelona, davant del Centre de Dia Anna Serra. Creuaven per un pas de vianants i un turisme els va donar un cop.  La prova d'alcoholèmia va ser negativa.

• Als diferents controls de trànsit i de seguretat ciutadana, entre d'altres,  s'han fet les següents denúncies:

- 4 per no haver passat l'ITV
- 1 per no tenir assegurança del vehicle
- 2 per no respectar senyal de Cediu el Pas
- 1 per conduir sense haver obtingut mai el permís de conducció
- 5 per conduir parlant amb telèfon mòbil
- 1 per no mantenir la deguda atenció en la conducció de vehicle
- 42 per excés de velocitat (radar)
- 1 per alcoholèmia positiva (penal)
- 1 per alcoholèmia positiva (administrativa)
- 3 per no respectar la línia contínua
- 1 per no respectar el pas de vianants en lloc senyalitzat
- 1 per embrutar la via pública, llençant papers des de vehicle en marxa
- 1 per no facilitar les dades de vehicle implicat en accident de trànsit
- 5 per tinença d'estupefaents
- 1 per molèsties per obres
- 1 per molèsties de lladrucs de gossos
- 1 per molèsties per música
- 2 per molèsties per soroll

©2019 Ajuntament del Vendrell