• Dimarts 15 a la nit, es va sancionar 4 persones per pescar amb canya a la zona de la Reserva Marina de Masia Blanca. També es va denunciar a dos d'aquests per no tenir llicència de pesca. Tenien muntades 9 canyes.

• Divendres 18, la matinada de dissabte a diumenge, es va identificar a un menor perquè anava amb tres nois més que van fugir. Els agents van trobar al Torrent dels Aragalls dues bicicletes i un monopatí. Es van fer diligències i es va lliurar el menor als pares. Les bicicletes i el monopatí van quedar intervinguts fins esbrinar la procedència.

• Dissabte 19 a la tarda, els empleats d'un supermercat de Coma-ruga van retenir a un jove que havia intentat fer un furt de colònies. Els agents el van identificar i es van fer diligències.

• Dissabte 19 a la nit, es van fer diligències per una apropiació indeguda al cambrer d'un establiment al haver agafat el telèfon mòbil d'una clienta. Tot i que en principi ho va negar, es va comprovar a les imatges de les càmeres de seguretat que l'havia sostret.

• El treball coordinat de la Policia Municipal amb el Cos de Mossos d'Esquadra durant la Setmana Santa en que s'han fet diversos controls preventius, sobretot centrats a l'estació de trens de Sant Vicenç de Calders, han evitat la presència de venedors de top manta al passeig Marítim de Coma-ruga.

• Als diferents controls de trànsit i de seguretat ciutadana, entre d'altres, s'han fet les següents denúncies:

- 3 per no haver passat l'ITV
- 1 per no respectar senyal STOP
- 2 per conduir sense haver obtingut el carnet de conduir
- 1 per no tenir assegurança el vehicle
- 1 per conduir parlant amb telèfon mòbil
- 3 per no utilitzar cinturó de seguretat
- 2 per alcoholèmia positiva (administrativa)
- 1 per conducció temerària
- 1 per reformes d'importància sense haver passat ITV
- 1 per soroll molestos de veïns
- 1 per local comercial sense llicència d'activitat
- 1 per sorolls d'animals molestant al veïnat
- 1 per fixar cartells publicitaris en llocs no autoritzats
- 4 per tinença d'estupefaents

©2019 Ajuntament del Vendrell