L’esport entès com a eina per al desenvolupament personal: aquest és l’objectiu que la Regidoria d’Esports vol assolir. Per aconseguir-ho programa nombroses activitats i atén les necessitats de les entitats esportives.

Les activitats esportives que s’ofereixen estan dissenyades per arribar al major nombre de ciutadans possible. Les claus per aconseguir-ho són la inversió en la renovació de l’equipament, l’oferta de tarifes a l’abast de tothom i un ampli ventall d’activitats, a fi d’incorporar la cultura de l’esport en el dia a dia dels vendrellencs i vendrellenques.

De la mateixa manera, es posa èmfasi en col·lectius per als quals l’esport pot ser una font de valors, com els infants, a través de la promoció de l’esport escolar, o una eina per millorar la qualitat de vida i l’autonomia, com ho pot ser per a la gent gran.

El suport a l’activitat física s’estén a la feina que la Regidoria realitza de manera conjunta amb les entitats esportives del municipi. Aquestes associacions han esdevingut, amb la seva implicació i participació, un dels pilars que han impulsat al Vendrell la diversificació de les activitats, així com el seu vessant competitiu.

Visiteu el web de la Regidoria d'Esports:

http://www.elvendrellesports.cat/

Adreça: Plaça Vella, 1
Població: 43700 El Vendrell
Tel. 977 665 996
C/e: esports@elvendrell.net

©2019 Ajuntament del Vendrell