09 20 rp proteccio animal webLa Regidoria de Protecció animal està cercant persones que, de forma voluntària, vulguin col·laborar per tenir cura i treure a passejar els gossos del refugi i en el control de les colònies de gats.

 

09 20 rp temporada tardor webAquesta setmana s'ha presentat la guia d'espectacles culturals "Temporada" que, en aquesta edició de tardor, s’hi pot trobar tota l’oferta cultural programada al Teatre Àngel Guimerà (TÀG), a l’Auditori Pau Casals i a l’Auditori del Tívoli, així com també referències dels concerts d’orgue que s’organitzen a través de l’Associació Amics de l’Orgue del Vendrell i del actes organitzats per l’Associació Musical Pau Casals del Vendrell durant el "Mes Pau Casals 2017". 

 

09 20 Cartell Cultura Urbana 2017 webEl proper dissabte 23 de setembre tindrà lloc la setena edició de Cultura Urbana 2017. 
 
El concurs de grafits es farà al c/ Ramon d'Abadal del Puig, al costat de la plaça de la Sardana, a tocar de la via. La resta d'activitats es faran a la plaça nova.
 

 

09 20 Foto Benvingut Socias webEl proper dilluns 25 de setembre, a les 19 h, a la sala d’exposicions La Fusteria (c/ Major, 16), tindrà lloc la inauguració de l’exposició “La vida i l’obra del músic vendrellenc Benvingut Socias Mercadé (1877-1952)”.

 

 

09 19 Ple02 webEl Ple d’aquest dimarts 19 de setembre va estar marcat per les diferències de posicionament en relació a la convocatòria del Referèndum d’Autodeterminació de l’1 d’octubre.

 

09 20 mitja marato imatge webJa s’han obert les inscripcions de la Mitja Marató del Vendrell 2017, que tindrà lloc el proper diumenge 22 d’octubre amb sortida a les 9:30 h des de la Rambla, on també tindrà lloc l’arribada.

zona escolar webEl curs passat es van registrar 93 casos d’absentisme escolar repartits en 4 centres educatius de secundària. L'Ajuntament continuarà incidint en la seva intervenció per reduir aquesta xifra.

09 13 rp valoracio top manta estiu webDes de la Regidoria de Governació es fa una valoració positiva sobre el control del top manta aquest passat estiu.

 

09 18 escorcells pl vella webS'està substituint el granulat dels escorcells dels arbres que hi havia a la plaça Vella per llambordes, per tal que el ferm quedi més consolidat quan es treuen les torretes de les magnòlies quan hi ha actes que ho requereixen.

09 15 cartell setmana mobilitat 2017 1 webDel 16 al 22 de setembre, el Vendrell celebrarà la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que té com a objectiu fomentar els desplaçaments a peu, en bicicleta i en transport públic, els quals aporten beneficis de salut i ajuden a millorar l’entorn.

 

ajuntament webEscolta'l en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell

El proper dimarts 19 de setembre, a les 18h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia.

El ple es pot escoltar en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell i al web www.rtvelvendrell.cat.

09 13 rp mes pau casals webAhir al migdia, a l'Ajuntament del Vendrell, va tenir lloc la presentació del Mes Pau Casals, a càrrec de la regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià; el president de l'Associació Muiscal Pau Casals del Vendrell, Jordi Guitart, acompanyat pels membres de junta Jaume Figueras i Joan Miró, i la directora de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, Montse Vidal.
 

 

09 12 inici curs escolar01 webEl nou curs escolar 2017-2018 ha començat amb plena normalitat i amb un total de 6.953 alumnes d’escola bressol, primària, secundària i secundària postobligatòria als centres públics i concertat del Vendrell.

 

 

09 12 Xarxes Expo Mary Gumà webEl proper divendres 15 de setembre, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la visita guiada a l'exposició “Territori, alquímia, poesia i forma” de Mary Gumà,  a càrrec de la mateixa artista. 

 

 

09 12 diada webUna cinquantena d’entitats van participar en l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya convocat per l’Ajuntament del Vendrell, que va tenir lloc al Cementiri, davant de la tomba de Pau Casals.

 

En el document PDF següent trobareu la resposta de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, a la carta del President i Vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya en relació a la disponibilitat de locals municipals per a l'1 d'octubre.

Carta

 

09 04 Imatge Parelles Artístiques webEl proper dimarts 12 de setembre, a les 18 h, a la sala d’exposicions La Fusteria (c/ Major, 16), tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Parelles artístiques. L’art i el benestar”.

 

 

imatge diada webPer celebrar la Diada Nacional de Catalunya al Vendrell, a les 10:30 h, al Cementiri Municipal, tindran lloc la tradicional ofrena floral a la tomba de Pau Casals i la Glossa institucional, que enguany anirà a càrrec de la Fundació Apel·les Fenosa.

 

 

10 03 inici cursos estacio2 webEl proper dimecres 13 de setembre, al Centre cívic L'Estació, començaran les inscripcions dels cursos d'informàtica i formació que s'impartiran d'octubre a desembre del 2017.
 
 

 

08 30 cursos gent gran 3rT webEl proper dimecres 13 de setembre, al Centre cívic L'Estació, començaran les inscripcions dels cursos per a la gent gran del Vendrell que s'impartiran d'octubre a desembre del 2017.
 
Webcam El Vendrell
Webcam el Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48