01 02 cartell biennal arts webEl passat 13 de març, el Jurat de la Biennal d’arts plàstiques i visuals va fer el veredicte dels artistes que exposaran la seva obra en la mostra que s’inaugurarà el divendres 28 d’abril, a la Sala Portal del Pardo del Vendrell.

03 22 expo 24 març webEl proper divendres 24 de març, a les 19 h, comencen els actes entorn l’exposició Armand Lluent (1943-2004) La figuració perduda, que es pot gaudir al Museu Deu fins al 4 de juny.

03 22 dia mundial aigua imatge webAvui, 22 de març, és el Dia Mundial de l’Aigua que enguany té el lema “Aigües residuals, per què no aprofitar-les”.

03 21 TV 2127 webDesprés de treballs preliminars, el proper dilluns 27 de març començaran les obres de condicionament de la travessera urbana de Sant Salvador, les quals suposaran afectacions al trànsit que es començaran a senyalitzar el proper divendres.

03 21 rp junts guanyarem proces participatiu botafoc webLes propostes dels nens i nenes es recolliran en el marc d’un acte que s’ha organitzat per al proper dissabte 25 de març en solidaritat amb el càncer infantil.

 

03 20 projecte endavant webEl passat dijous 16 de març, a l’Hotel d’Entitats, va tenir lloc la cloenda del segon trimestre del projecte educatiu “Endavant”.

escola musica webL’Escola Municipal de Música Pau Casals ha presentat el programa de la 27a Setmana Musical, que omplirà els propers dies d’interessants propostes musicals, tant per alumnes del centre com per al públic en general.

03 20 expo geertje webEl proper divendres 24 de març, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de pintures de Geertje Briels.

03 20 arbrat rambla webDurant les tasques de poda, el passat mes de novembre, es va procedir a la retirada de cinc arbres de la Rambla per prevenció i seguretat.

12 La Vella DixielandwLa Vella Dixieland, acompanyada del trompetista Josep M. Farràs, serà a l’Auditori Pau Casals aquest dissabte 25 de març, a les 20.30h, per presentar Clàssics 3, dins de la programació de Jazz a l’Auditori.

Continua el programa de xerrades de l’escola de mares i pares que organitza la comissió de famílies del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament del Vendrell, juntament amb les AMPA dels centres educatius i la col·laboració de les escoles, els instituts, i La Ballaruga. Unes sessions que tenen com a objectiu donar eines i suport a les famílies alhora d’educar els fills i filles treballant les emocions, l’autoestima, la comunicació entre pares i fills, etc.

03 20 detencio webA la matinada del passat diumenge, la Policia Municipal va rebre l’avís d’un possible robatori en un establiment comercial del c/ Santiago Rusiñol, de Coma-ruga.

03 17 Dia poesiaEl dia 21 de març se celebra el Dia Mundial de la Poesia, una commemoració impulsada des de la UNESCO que transforma aquest dia en la festa de la paraula i les lletres, a més de fomentar la lectura d’obres poètiques. La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell s’ha volgut sumar un any més a aquesta proposta organitzant diferents actes.

03 17 habitatges lloguer social webAquesta setmana s’ha signat la incorporació de quatre habitatges d’un particular a la Xarxa de Mediació de Lloguer Social gràcies a les gestions fetes per la Borsa d’Habitatge de l’Ajuntament del Vendrell.

03 15 rp activitats cal guimera webEl Museu Àngel Guimerà ha organitzat una sèrie d’activitats per als mesos de març, abril i maig, entre els quals destaca el taller familiar “El tresoret de mots” relacionat amb el conte El gos de casa, d’Àngel Guimerà, que va ser editat per servir de lectura a les escoles de Catalunya.

03 15 obres canonada oasis rtvev 01 webLa setmana passada es va dur a terme la rehabilitació de 55 metres d’una canonada de clavegueram de la urbanització Oasis amb la tècnica de l’encamisat mitjançant una mànega contínua. L’empresa Hidrotec s’ha encarregat de fer els treballs amb un pressupost de 17.000 euros.

03 14 rp festa bicicleta webAvui, al migdia, quan tot just falten 75 dies per a la seva celebració, el diumenge 28 de maig, s’ha presentat la 75a Festa de la Bicicleta del Vendrell, un festa tradicional que se celebra al Vendrell des de l’any 1942. I s’ha presentat de forma anticipada perquè es vol arribar al màxim de persones perquè s’animin a participar-hi.

03 14 Bombolles de paperwAquest diumenge 19 de març, a les 12 h, el Teatre Àngel Guimerà continua la seva programació familiar amb “Bombolles de paper”, un espectacle que barreja música, dansa i multimèdia, de 55 minuts de duració, dirigit a un públic familiar a partir de 3 anys.

03 14 The Sey SisterswAquest dissabte 18 de març, a les 20.30 h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, arriba l’espectacular grup de veus negres més emblemàtic del moment: The Sey Sisters.

ajuntamentwL’Ajuntament del Vendrell ve duent a terme, des de la legislatura passada, un procés de revisió i actualització dels contractes de serveis que havien extingit la seva vigència. Un procés que es va iniciar amb l’adjudicació dels contractes de major importància econòmica, i que l’any 2013, va donar lloc a l’adjudicació dels serveis de manteniment dels elements de la via pública, l'entorn urbà i de la senyalització vial del terme municipal del Vendrell i manteniment dels espais verds i dels jocs infantils.

Webcam El Vendrell
Webcam el Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
Enquesta Parc del Botafoc
facebook_48twitter_48