05 23 KennethwLa preinscripció a les cinc escoles bressol municipals del Vendrell per al proper curs 2019-2020 ha arribat al percentatge més alt des de l’any 2010-2011, amb un 42,3% d’alumnes previst de matricular (328) a les escoles bressol del total 776 nens i nenes d’entre 0 i 2 anys empadronats al Vendrell. Aquest curs actual, 2017-2018, la matrícula real de 41,4% ja és lleugerament inferior a la del curs 2010-2011.

 

04 23 escola angel guimera webL’equip masculí de l’escola Àngels Garriga va quedar subcampió.

 

 

05 21 rp cursa trail webEl diumenge 17 de juny tindrà lloc la primera Cursa Trail El Vendrell, organitzada pel Club d’atletisme Runners El Vendrell amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell.

 

 

Imatge HabitatgeDes d'avui, 21 de maig, s'obre el termini per sol·licitar subvencions per al pagament del lloguer. Cada any aquest tràmit s'ha realitzat directament a la Borsa d'Habitatge, però enguany les sol·licituds també es podran presentar al SAC de la plaça Vella, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores.

 

 

Des de la passada nit i fins al 10 de juny, amb motiu d'obres d'implantació d'ample internacional, hi haurà les següents afectacions:
 
Els trens de la línia R4 registraran un increment del temps de viatge entre L’Arboç i Sant Vicenç de Calders de 5 minuts en sentit nord i uns 10 minuts en sentit sud. D’aquesta manera, es modificaran lleurgerament els horaris en aquest tram per així mantenir la programació actual al trajecte Vilafranca-Barcelona.

 

05 17 campanya recollida organixa 01 webLa propera setmana, la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament del Vendrell engegarà una campanya per al foment de la recollida selectiva de la matèria orgànica.

 

05 16 signatura conveni capital cultura catalana elvendrell 2020 051wAquest migdia, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, l’alcaldessa en funcions, Eva M. Serramià, i el president de l'organització Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela, han signat l’acord que oficialitza la designació de la capital del Baix Penedès com a Capital de la Cultura Catalana 2020.

05 16 Cor OrfeówAquest proper diumenge 20 de maig, l'escenari del Teatre Àngel Guimerà (TÀG) permetrà endinsar-nos en una pel·lícula totalment musical, on la veu serà la conductora dels diferents temes que aniran sonant. El vendrellenc Cor Orfeó Parroquial estrenarà 'Un viatge de pel·lícula', amb temes tan clàssics com l''Al·leluia', tan cinematogràfics com 'El Rei Lleó', “Ballant sota la pluja”, 'West Side Story' o 'Mamma mia', entre d'altres.

05 15 Big Band Músics 2017wLa propera cita amb el Temporada és aquest dissabte a l'Auditori Pau Casals, on el concert té el clar objectiu de celebrar el centenari del naixement del gran pianista, compositor i director d’orquestra Bebo Valdés. Considerat una de les figures més importants de la música cubana, va començar la seva carrera professional als anys 1940 amb les orquestres Ularia i Tropical i va ser un dels grans especialistes del jazz afrocubà.

05 14 La Casa ViwEl passat divendres va tenir lloc l’onzena edició del concurs “Joves amb idees”, que busca aproximar el món de l’emprenedoria als alumnes de 1r de batxillerat i de cicles formatius. Hi han participat un total 98 alumnes procedents de a l’INS Andreu Nin, l’INS Baix Penedès, l’INS Mediterrània i el Col·legi Sagrat Cor, que han presentat 23 idees de negoci per donar resposta al repte d’enguany: “Creació d’idees innovadores per a empreses consolidades o per a negocis de nova creació al Vendrell”.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48