03 23 Hora planeta2018wAmb motiu de L’Hora del Planeta, aquest proper dissabte 24 de març, de 20:30 h a 21:30 h, s’apagarà la il·luminació decorativa exterior del campanar de l’Església parroquial per demostrar que entre tots podem influir, amb accions individuals, en la conscienciació de l’eficiència energètica i el canvi climàtic en tot el món.

ajuntament webEscolta'l en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell

El proper dimarts 27 de març, a les 18h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia.

El ple es pot escoltar en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell i al web www.rtvelvendrell.cat.

 

Amb motiu d'unes obres al clavagueram a càrrec d'Aigües de Tomoví, del 26 al 29 de març, entre les 8 i les 18 h, es tallarà el trànsit al Camí Reial, en el tram comprès entre el carrer del President Companys i l'avinguda de Sant Vicenç.

 

03 22 Junta seguretat01wAvui, al matí, a l’Ajuntament del Vendrell, s’ha celebrat Junta Local de Seguretat, a la qual hi han assistit l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el director dels Serveis Territorials d’Interior, Joan Carles de la Monja; l’Inspector en cap de la Policia Local, Jordi Altarriba; el regidor de Governació, Rafel Gosalvez, així com diversos comandaments dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

 

03 21 barçakids 01 webDes del passat 13 de març i fins al proper 23 de març, el programa d’esport i valors Barçakids està instal·lat al Vendrell i, en total, hi participaran uns 350 alumnes de 6 escoles de primària del municipi: Teresina Martorell, Pla de Mar, Els Secallets, Marta Mata, Pau Casals i Àngel Guimerà.

 

03 21 FrauswEl personal d’aigües de tomoví, l’empresa mixta que gestiona el Servei Municipal d’Aigües del Vendrell, ha detectat 149 fraus en el consum d’aigua durant els darrers 12 mesos.

 

03 20 recepcio alumnes lavaur webAvui al matí, a l'Ajuntament del Vendrell, l'alcalde, Martí Carnicer, ha fet una recepció a un grup d'alumnes de La Vaur, ciutat occitana agermanada amb la nostra vila des del 1997.

03 20 Gerard NietowLa fórmula de trio amb piano, guitarra i contrabaix, encetada cap el 1940 pel Nat King Cole Trio, ha tingut una evident continuïtat. Són nombrosos els pianistes que han liderat formacions d’aquest tipus. I és aquesta fórmula la que ha triat Gerard Nieto per publicar el seu primer treball discogràfic 'Reunion blues', enregistrat a l'Auditori Pau Casals.

03 19 Quatre artistes quatre personalitatswAquest proper divendres 23 de març, a les 20h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Quatre artistes, quatre personalitats”, d’Antolina Vilaseca, Teresa Montsech, Josep M. Massegú i Omar Godínez.

 

03 19 CARTELL TORNEIG CRUYFF COURT EL VENDRELL imatge webEl proper diumenge 8 d'abril de 2018, de 7:30 h a 16 h, al camp de futbol Cruyff Court de Mas d'en Gual, tindrà lloc la 7a Edició del Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court Campions El Vendrell, en el qual hi participaran 8 equips masculins i 8 femenins de sisè de primària de totes les escoles del municipi.

 


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48