ajuntament webEscolta'l en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell

El proper dimarts 21 de novembre, a les 18h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia

El ple es pot escoltar en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell i al web www.rtvelvendrell.cat.

 

11 15 dia internacional eliminació violencia envers dones roda webEl Vendrell torna a organitzar diversos actes emmarcats en la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones (25 de novembre), una diada que s’ha convertit en un símbol de lluita per eradicar aquest tipus de violència.

11 08 taller practiques restauratives salawLa Regidoria de Serveis Socials organitza les II Jornades de Pràctiques Restauratives adreçades a tècnics i professionals que fan atenció a les persones en diversos àmbits (ensenyament, seguretat ciutadana, mediació...). Aquestes jornades donen continuïtat als tallers que es van dur a terme l’any passat, amb gran èxit de participació, i en els què es van treballar els fonaments de l’enfocament restauratiu a l’hora de crear comunitat i treballar en la resolució de conflictes.

11 14 poda arbres pl nova02 webAquesta setmana, en el programa “Per Què?” de Ràdio i Televisió el Vendrell, el regidor de Parcs i Jardins, Josep Marrasé, ha explicat que ja s’ha iniciat el període de poda de l’arbrat públic i que, aquest any, s’està fent amb un nou sistema per evitar fongs i malalties que poden debilitar l’arbre i suposar un risc de trencament de branques o de caiguda.

05 24 museu deu imatge webDel 10 al 19 de novembre se celebra a Catalunya la 22a Setmana de la Ciència, durant la qual se celebren un ampli conjunt d’activitats de divulgació científica arreu de Catalunya com ara jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics...

11 10 Sales estudiwUn dels principals períodes d’exàmens del curs escolar, pels estudiants universitaris, arriba just després de les vacances de Nadal. Per tal de donar resposta a la necessitat d’espais d’estudi durant aquesta època, des de la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell s’oferirà aquest servei durant quatre caps de setmana de començaments d’any.

11 15 Quadre GironawAquest any 2017 es compleixen cinquanta anys de la mort a Barcelona de la pintora Olga Sacharoff, nascuda a Geòrgia però fortament arrelada a Catalunya. El Govern de la Generalitat va acordar declarar l’efemèride com a commemoració oficial d’aquest any.

 

aigües tomovíAigües de Tomoví informa que, amb motiu d'una intervenció que s'ha de fer a Bonavista Mar, el dijous 16 de novembre, entre les 8 h i les 18 h, es reduirà la pressió i, fins i tot, en algun moment es podria aturar el subministrament d’aigua potable.

 

11 14 Concert de Santa CecíliawAquest diumenge 19 de novembre, a les 12 del migdia,  a l’Auditori Pau Casals,  es farà la commemoració de la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, amb la participació dels cantaires dels grups El Petit Estel, el Cor Joves Veus i el Cor Orfeó Parroquial del Vendrell.

 

11 13 dona vida barris 01 webEls comerciants del Barri de França, el Tancat i Mas d’en Gual han iniciat la sisena campanya comercial amb el lema “Dona vida als barris”, que compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Vendrell i del Pla de Barris. La campanya va començar aquest passat 1 de novembre i finalitzarà el 30 d’aquest mes.

 


Webcam El Vendrell
Webcam el Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48