01 02 cartell biennal arts webEl passat 13 de març, el Jurat de la Biennal d’arts plàstiques i visuals va fer el veredicte dels artistes que exposaran la seva obra en la mostra que s’inaugurarà el divendres 28 d’abril, a la Sala Portal del Pardo del Vendrell.

03 22 expo 24 març webEl proper divendres 24 de març, a les 19 h, comencen els actes entorn l’exposició Armand Lluent (1943-2004) La figuració perduda, que es pot gaudir al Museu Deu fins al 4 de juny.

03 22 dia mundial aigua imatge webAvui, 22 de març, és el Dia Mundial de l’Aigua que enguany té el lema “Aigües residuals, per què no aprofitar-les”.

03 21 TV 2127 webDesprés de treballs preliminars, el proper dilluns 27 de març començaran les obres de condicionament de la travessera urbana de Sant Salvador, les quals suposaran afectacions al trànsit que es començaran a senyalitzar el proper divendres.

03 21 rp junts guanyarem proces participatiu botafoc webLes propostes dels nens i nenes es recolliran en el marc d’un acte que s’ha organitzat per al proper dissabte 25 de març en solidaritat amb el càncer infantil.

 

03 20 projecte endavant webEl passat dijous 16 de març, a l’Hotel d’Entitats, va tenir lloc la cloenda del segon trimestre del projecte educatiu “Endavant”.

escola musica webL’Escola Municipal de Música Pau Casals ha presentat el programa de la 27a Setmana Musical, que omplirà els propers dies d’interessants propostes musicals, tant per alumnes del centre com per al públic en general.

03 20 expo geertje webEl proper divendres 24 de març, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de pintures de Geertje Briels.

03 20 arbrat rambla webDurant les tasques de poda, el passat mes de novembre, es va procedir a la retirada de cinc arbres de la Rambla per prevenció i seguretat.

12 La Vella DixielandwLa Vella Dixieland, acompanyada del trompetista Josep M. Farràs, serà a l’Auditori Pau Casals aquest dissabte 25 de març, a les 20.30h, per presentar Clàssics 3, dins de la programació de Jazz a l’Auditori.


Webcam El Vendrell
Webcam el Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
Enquesta Parc del Botafoc
facebook_48twitter_48