El dimecres 17 de gener, Aigües de Tomoví procedirà a la neteja de la claveguera que hi ha al pas elevat de l'avinguda de Jaume Carner, a tocar de l'Estació d'Autobusos. Amb motiu d'aquesta actuació, el trànsit que prové de Tarragona es desviarà per l'interior de la parada d'autobusos.

 

01 Barcelona Big Blues Band feat. Dani NellowAquest proper dissabte 20 de gener, a les 20.30h, comença la programació de 2018 de l’Auditori Pau Casals amb el concert de la Barcelona Big Blues Band acompanyada del saxofonista Dani Nel·lo.

La Barcelona Big Blues Band, sota la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, conjuga un grup de bons músics que creen un so energètic, salvatge i a la vegada sofisticat.

01 15 Joan Josep VidalwAquest divendres 19 de gener, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de pintura de Joan Josep Vidal.

Joan Josep Vidal Vidal neix a Bellvei (Tarragona) el 24 d'abril de 1944. Als anys seixanta, estudia pintura a l'Escola Massana, una de les escoles de més prestigi de Barcelona. La pintura li és mitjà d'expressió i de vida.

01 15 detector fums webEl passat divendres, gràcies a l’avís d’un detector de fum instal·lat per l’Ajuntament, un veí del Vendrell va poder treure una dona de 90 anys del seu domicili, del Camí Reial, on s’havia produït un incendi a la cuina.

Amb motiu de treballs de reparació i millora de la xarxa de distribució, el dimarts 16 de gener, de 8 h a 18 h, es farà un tall del subministrament d’aigua a Masos 1.

 

 

01 11 rp nit xarxa01 webLa Xarxa Emprenedora del Vendrell ja té a punt la III Nit de la Xarxa, que es durà a terme el proper divendres 19 de gener, a les 19:30 h, als Cellers Avgustus Forvm.

 

 

01 12 natacio escoles01 webEl regidor d’Esports, Ferran Trillas, i el regidor d’Educació, Kenneth Martínez, han valorat positivament el fet que, amb la incorporació de l’escola Àngel Guimerà, ara ja es pot dir que totes les escoles del Vendrell incorporen la natació en el seu currículum d’Educació Física, amb un total de 400 alumnes, majoritàriament de 4t de primària..

 

 

01 12 Presentació Temporada Apropa Cultura webEl proper dimarts 16 de gener, a les 12 h, a la Sala polivalent de l'Auditori del Tívoli, es farà la presentació dels espectacles culturals del “Temporada gener-juny 2018” a les entitats i col·lectius socials d’Apropa Cultura. 

 

BANNER INSTAGRAM pub Voluntaris2018 640x640px4A poc més de 5 mesos per l’inici dels Jocs Mediterranis, l’equip de voluntaris de Tarragona 2018 encara la seva recta final. Per aquest motiu, la borsa de voluntaris tancarà les seves inscripcions el proper 22 de gener per donar pas a la fase operativa de formacions específiques i d’assignació de posicions i tasques de la competició.

 

01 10 obres pavello club 03 web.docAquesta setmana han començat les obres de remodelació del Pavelló del Club d’Esports Vendrell per tal de tenir-lo a punt per acollir, el proper mes de juny, la competició d’handbol femení dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

 


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48