Gran part dels controls s’han centrat als nuclis marítims per l’augment de la població durant aquests dies.

El Vendrell, 2 d’abril de 2024

En el marc dels acords de la darrera Mesa de Coordinació Operativa, en la passada campanya turística de Setmana Santa s’han realitzat diferents controls als nuclis marítims amb la participació de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil.

Durant aquests dispositius policials conjunts s’han controlat 110 vehicles i el resultat ha estat de 4 denúncies per motius de la Llei orgànica 4/2015 de protecció de la seguretat ciutadana, 2 denúncies per ITV, 1 denúncia en relació amb el Reglament General de Conductors, 1 denúncia per alcoholèmia i 4 citacions per estrangeria.

A part d’aquests controls específics als nuclis marítims, s’hi ha sumat un increment de l’activitat activitat policial aquesta Setmana Santa amb la qual s’ha arribat a evitar 2 ocupacions, una al c/ Santa Anna i una altra a la carretera de Valls.

El regidor de Seguretat ciutadana, Christian Soriano, ha valorat molt positivament els controls conjunts i coordinats dels quatre cossos policials per garantir la seguretat i “que han ajudat a poder gaudir d’una Setmana Santa tranquil·la i segura”.



©2019 Ajuntament del Vendrell