01-21 Web residuswEl regidor de Gestió de Residus i Neteja Viària de l’Ajuntament del Vendrell, Jaume Domingo, presentava aquest dilluns la posada en marxa de la nova pàgina web fem-ho.net, un portal que neix amb la intenció d’implicar la ciutadania en el manteniment de l’espai públic i en la reducció del volum de residus que es generen al municipi.

L’objectiu és potenciar la idea de coresponsabilitat i de la importància de treballar de forma conjunta per aconseguir un Vendrell més net i amb un percentatge de recollida selectiva que s’aproximi més a la mitjana de Catalunya.

 En aquest sentit, Domingo ha destacat que “el contracte de neteja viària i recollida de residus és un dels més importants de l’Ajuntament quant al seu cost, i és per això que hem volgut posar a disposició de tots els vendrellencs i vendrellenques tota la informació relativa a la prestació d’aquest servei”.

Fem-ho.net és una nova eina que facilita als ciutadans l’accés a la informació relacionada amb els serveis que la Regidoria ofereix al municipi, al mateix temps que vol fomentar la separació dels residus i una utilització correcta dels sistemes de recollida.

 Una eina per facilitar l’accés dels ciutadans a la informació

Amb el nou portal, els vendrellencs i vendrellenques tenen la possibilitat de consultar la informació més rellevant sobre el treball de la Regidoria, així com aquells continguts de caràcter pràctic que poden necessitar els ciutadans per accedir als diferents serveis. La web també pretén fomentar el reciclatge i ofereix eines i recursos per aprendre a separar els residus d’una manera senzilla i lúdica. Fem-ho.net incorpora un apartat de notícies que s’anirà actualitzant de forma periòdica i que vol aglutinar en un mateix espai totes les novetats que vagin sorgint al voltant dels diferents serveis, així com qualsevol altra informació que es consideri d’interès per als ciutadans.



©2019 Ajuntament del Vendrell